Zme Kızım dokuz aylık kulaklarını deldirmek için geç mi kalmışım acaba bir eczacı tanıdığımız bir yaşına kadar bekle daha küçük diyor . Siz kızlarınızın kulağını ne zaman deldirdiniz?
sadeturkvatandasi Zme kulaklarını deldirmek için geç mi kalmışım Evet ben daha 3 günlükken deldirdim biraz geç kalmışsınız. Bebeğinizin yüzüne küpesiz onca zaman nasıl baktınız büyük eksiklik.
livanurvealpinannesi61 Zme küpe çok büyük bir eksiklik değil küpe şart mı takmasa bir yeri mi eksilecek yani benim kızım 4 yaşında bende mi geç kaldım ben istemiyorum deldirmek kendisi isterse deldirmek daha doğru zaten uzmanlar 4 yaşa kadar önermiyor yani zorunluluk
Happilyu Zme canm ben ilk kizimi 10 aylıkken yaptırmıştım bi sorun yaşamadım çok şükür şimdi ikinci kizim 8 aylık havalar soğumadan yaptiracaz inşallah Allah nasip ederse
Mervetnl sadeturkvatandasi ya ellernizi öpeyim bu nasıll bir merak arkadaş büyüdüğünde bırakın kendi karar versin ya 😅 Ama yorumunuza sağlık 🫶🏻
Hndealnathn Hiçbir şeye geç kalmadıniz kim diyor bunu.benim kızım 30 aylık oluyor neredeyse ben bile daha deldirmedim hiçbir eksiklik yoksunluk hissetmiyoruz yani ne kızım ne ben
yagmurkokusu_ Zme bugün sorduk eşim istiyordu deldirelim diye adam bize durmaz size de huzursuzluk verir hemde dişi kaşınıyor galiba bekleyin dedi 9 aylık bu arada 😂