Jeliboonn Merhaba anneler oğlum 2 ay 11 günlük uyku düzeni o kadar kötü ki artık ağlıyorum bir arkadaşım bana sünnet yaptır oğlunu uykusu düzene girer sizce doğru mı bu ? Deneyimleyen anneler varmı ?
iki_prens_annesi_ Jeliboonn sünnetle bı alakası olduğunu düşünmüyorum iki erkek annesiyim bu arada ama bebeğiniz şuan çok küçük ondan bı düzen beklemeyin benim küçük oğlum 7 aylık hala bile tam düzene girdi diyemem daha diş cikarcak vs hep bozulcak o düzen maalesef
Deletedmom_79 Jeliboonn cidden pipisinin ucunda ki alınması bile zaruri olmayan bir et parçasına mı bağladı? 😄😄 mümkün değil öyle bişey.
_BabyYoda Jeliboonn sünnetle alakasi yok her bebeğin huyu suyu farklı oluyor. Pipide sorun varsa aciyorsa cis yaparken ondan uyumuyorsa doktor söylerdi zaten sünnet yaptır diye.
Madamemom Jeliboonn benim oğlum şuan 2.5 yaşında 2 aylıkken aynı kelimeler bizlerede söyledin hala uyku düzeni vs yok hepsi boş laftan başka birşey değil test edip onaylandı
Jeliboonn iki_prens_annesi_ bende alakası varmı acaba bilmiyorum sormak istedim o oğlunu 2 aylık olmadan yapmış uyku düzeni hiç yokmış sünnetten sonra uyumaya başlamış şasrdm öyle ise valla yapim 😁😂
Jeliboonn Deletedmom_79 acaba onunki 2 ayından itibaren uyku düzeni oturup ona mı bağladı valla iyi inanıp zıplayıp yapmadm 😔😂
Deletedmom_79 Jeliboonn yani düzen ve 2 ayı bir arada düşünmesi çok şaşırtıcı inan. Zannetmiyoeum da sana dürüst olduğunu ne yalan söyliyim🤣
Efeemoom Jeliboonn sünnetleri ne alakası varmış bende anlamadım? 5 aylık olduk bizimde halaa bir düzenimiz yok maalesef. Zamanla oturacağını söylüyorlar
Kayraaa59 Jeliboonn sünnetle bi alakası olduğunu düşünmüyorum ama biz doğduğu gün sünnet ettirdik oğlumu 1 buçuk yaşında şuan doğdu doğalı hiç uyku problemi yaşamadık biz.
Tugcebudak20 Jeliboonn ablacım 2 buçuk aylık bebekten uyku düzeni mi beklenir çok küçük daha o gazı olur ağrısı sızısı olur daha bizim oğlan 2 yaşında ara ara uyku düzeni bozuluyor takma bu kadar canını sıkma🫶