[silindi] Bebeğimin bugün kordonu düştü banyo yaptık sonrasında ateşi olduğunu farkettim vücudu 37.6 -38 arası ama kafa sıcaklığı 36.7 ateşi varmı yok mu bilemedim bu konuda çok tecrübesizim nasıl düşürebilirim 😔 Daha 6 günlük bebeğim😭
1bocek1cicekannesi [silindi] koltuk altına boyunun altına ensesine alnına ıslak bez koy canım ben oğlumun ateşini öyle düşürdüm bi kaç kez. Ebemiz hemen calpol verme 1 saat bu şekilde takip et düşmezse bir çay kaşığı verebilirsin dedi. Bi dene istersen canım. Düşmezse calpol verirsin ertesi gün devam ederse bi doktora götürün.
Asafeymeninannesi [silindi] 6 günlük bir bebeğe ilaç verip vermemeniz konusunda bişi diyemem. Kasık kısımlarına ıslak bez koyun. Geçmez ise doktora götürmenizde fayda var Çok geçmiş olsun ❣️
[silindi] 1bocek1cicekannesi Çok saol canım🥰 İnsan anne olunca çok fazla telaşa kapılıyormuş elim ayağım kitlendi resmen🙄
[silindi] 1bocek1cicekannesi Dün gece den beri ara ara yükselip durdu bende dediğiniz gibi yaptım ve sık sık emzirdim şükür sonunda düzeldi😔☺️