1Ozgeecetiiin Kızlaaar yumurta yemeyen bebişleri napıyosunuz nasıl yediriyorsunuz tarif verseniz ip ucu verseniz tükendim 🥺😮💨
papatya_1125 1Ozgeecetiiin tarhanali yumurta denediniz mi? 1 yk tarhanayi yağda hafif kavurup bir yumurta kırıp deneyebilirsiniz.
Nur_nur_26 1Ozgeecetiiin Ablamin kızı da hiç sevmezdi ablam da böyle şekilli çocukların dikkatini cekebilcek tabaklar aldı hele Lila renk yıldızlı tabaği çok beğendi yigenim onun sayesinde yiyordu. Bide üstüne böyle şekiller yapıyordu ablam öyle öyle yemisti yigenim.
Kumpr 1Ozgeecetiiin bebeklerim haşlanmış yumurta yemezler bende sevmem 😂 terayağlı yapıyorum tava da öyle yiyorlar
qwerty2 1Ozgeecetiiin doktorumuz direkt tüketmiyorsa yemeklerine kat besini alsın demişti. Yoğurt çorbasının terbiyesine katıyorum. Mücver, köfte, pişi yaparken ekliyorum. Bu ara omlet şeklinde biraz yiyor.
1Ozgeecetiiin nuran_ söylemeyi unuttum 22 aylık yumurtayı tek yediremiyorum sadece patatesli seviyor hergünde öyle vermek istemiyorum peynirli lorlu omlet haşlama hepsini denedim çöp oluyor