Gizemlisi Kızlar ikilemde kaldım lütfen yaptıran arkadaşlar tecrübelerinizi benimle paylaşır mısınız çok önemli🥺🥺🥺
ezgikrby Gizemlisi bence kesinlikle dolgu vitaminin acısız bi işlem olduğunu söyleyen yalan söylüyodur çok araştırdım vitaminin baya kötü videoları da var 🫠 en azından dolgu da iğne giriyo ve bitiyo
Tazeanne95 Gizemlisi dudak vitamini hangisi oluyor kimisi iğneli kalem gibi bişeyle yapıyor morarma vs olmuyormuş ama o hiç sağlıklı değil diye duydum asla yaptırmayın diyorlardı. En güvenilir olanı bir doktor tarafından yapılan dolgu.
Gizemlisi ezgikrby doğru diyorsunuz bende çok vitamin taraftarı değilim de belki memnun kalan. Vardır siz dolgu yaptırdınız mj
ezgikrby Gizemlisi yok çok istiyorum ama emziriyorum şu an arkadaşım yaptırmıştı çok beğendim ama yaptırdığı yer de arkadaşım emzirirken asla önermiyo 🫠😂
Gizemlisi ezgikrby bende emziriyorum doktor bir sıkıntı görmedi ya sizin bebiş kaç aylık ne kadar fiyat diyorlar bide orda 😂
ezgikrby 7 ay 13 günlük sizin? 🥰 dudak vitamini 1 cc 1.700, 1.5 cc 2000, 2 cc 2300₺ 😂 dudak dolgusu da değişiyo ama en uygunu ve az olanı 2.500’den başlıyo. Sizin oralarda ne kadar
ezgikrby Gizemlisi İstanbul’da mısın yoksa 😂 çok pahalıymış gerçekten. Bizim orda güzellik merkezleri aşırı fazla ondan böyle 😂 ay maşallah küçükmüş daha sağlıkla büyüsün 🌸