Mamtica1 Kızlar merhaba oğlum 2 aylık. Düzenli kakasını yapıyordu fakat 2 gündür yapmadı kıvranıyor. Falat yapınca cıvık ve sarı rengi yani her şey normal kabız değil ama sizce neden yapmıyor bebişi böyle olan var mııı? Sürekli kıvranıyor 😆
Femme1 Mamtica1 benim oğlum da 2 aylik bugunn 2 gün kaka yapmadı hergun 1 kere yapardı ama anlamadım bende bekliyorum
Mree Mamtica1 sadece emziriyorsanız çok normal benm oğlum 1 hafta boyunca yapmadığı oldu yapınca da tam yaptı😂
gokcemkaraman Mamtica1 benimki de dünden beri etmiyor sürekli huysuz ve kıvranıyor çözüm bulamadım acaba çözüm var mi
ayse74fe Aynen o durumdayız sürekli kıvranıyoruz ama yapmıyoruz yapınca da 3 4 günde cıvık yapıyoruz 3 ayligiz
Mamtica1 Mree sabah akşam 2 kez mama veriyordum ama onu bıraktık sadece anne sütü veriyorum. Ondan mı oluyor yanii🫢
Aslanbey Mamtica1 aynısı ya benimde oğlum böyle emerken sürekli bırakıyor kıvranıyor sabaha kadar akşama kadar bağırsak düzenleyicide kullanıyoeuz ama böyle 40 günlük
Femme1 Mamtica1 yıkadım 15 20 dk masaj yaptım baya rahatladi gaz çıkardı uyuyor ama kaka yok ya üzülüyorum bende . Dünden beri hiç Mama vermedim ondan olabilirmi
Mree Mamtica1 anne sütü alanlarda 1 haftaya kadar normal diyorlar eğer ki çok rahatsız oluyorsa zeytinyağı ile karnını ovabilirsiniz 🙈
ayse74fe Ben sadece mama veriyorum ve 3 4 günde zorla yapıyor üstelik sürekli zeytinyağ verdiğim halde
Mamtica1 ayse74fe nasıl veriyorsunuz zeytinyağını bende bazen rezene yapıyorum içine 1 damla atıyorum öyle veriyorum rezeneden bir kaç kaşık