NaimeYilmaz NaimeYilmaz Şu an kod sisteminde kota sorunu varmış. Kısa sürede düzelecekmiş, bilginize.
YaseminAsel NaimeYilmaz kodu göndere basıyorum ama kod göndermiyor. Daha fazla kısmından da giriş yap a tıklayıp numaramı girdim ama hata oluştu diyor. Güncelleme falan da gelir diye korkuyorum hesabım kendi çıkar diye açıkcası yardımcı olabilir misiniz☺️
NaimeYilmaz YaseminAsel Hesabınızın güvencesi biziz endişe etmeyin 💜 Kod için kota sorunu var sadece kısa sürede düzelecek o da
NaimeYilmaz YaseminAsel Lawyer20 Hilalsaer meyrakalpben merkursavascisi_06 -AlyaMom dayes mttbua yasacmalamalo benimbebegim nolmuskine Mom_babyy Gunes10-01 yagmuraltintas Zlhaanne 0000Bahar Gulsahhhgms Eylullmomms Duygarn Nanem123 Aynenkanka Bir_bebek_bir_anne Sesimgeliyomuuu Aksmom Durusmom23 democann (Cıkış yapmaması için beni hatırla kısmına tıklamalısınız) SelimZeynep Azra41 Bulut-ily Dgnbebek MasaLiyam tulaye annelikgunlerim 2_anne_ Evina Juniorozturk yasminyasoo Uyum Deletedmom_114 Ebrarinannesii bananeabiya Meryem00 mervee06 acemi92 Melekdah1989 Kota sorunu çözüldü şu an tekrar deneyebilirsiniz. 🌸 Dönüş yapabilir misiniz deneyince? Teşekkürler 💜
adm elisaada29 Leblebi_tozu twobabymommas Senaden democann Rabiaddkglu06 Nsr123 dayes Glsaah Serenaay Barlas0922 Goktugs_Mother g-k-s0212 burcui89 Yeniannee21 alpsmother_ 569767 Zehra1908 Bircannn durununannesi18 Kuzularinanasi Asafnannesi_ -Sweetdream- baloglum_e Benmerve Eliffatma0113 Leylamoznur hayalperest2310 en_sevdiklerim2 mervee06 tulaye Eylullmomms Juniorozturk bananeabiya Gulsahhhgms Melekdah1989 Sinem9191 Servislerimizde bir güncelleme yaptık. Kod almayan annelerimiz tekrar deneyebilirler mi?
bananeabiya NaimeYilmaz benim hala olmuyor kod göndere tıklıyorum ama sayfada aynı kalıyor buton çalışmıyor yani
tulaye NaimeYilmaz Naime hanım maalesef olmuyor kod gönder diye basıyorum kod gelmediği gibi yazma yeri bile açılmıyor