Anneyim-a Kızım 6 aylık e bebekte gezerken çok hoşuna gitti ses falan çıkardı ona 1000 tl idi aldırmadım eşim internetden 500 e bulmuş almış kızım sevdi diye ama bir kere yüzüne bakıp oynamazsa diye korkuyorum az para değil evdekilere öyle yapıyor çünkü kullananlar memnun mu
Melis1706 Anneyim-a getir uygulamasindan n11 var onla anlasmali ilk alisverise indirim vermisti bana hemde kuponlarda oluyor n11de valla zamaninda 360 gibi bir fiyata aldim kizim seviyor bir suru sarkilar var yesil elim nerde falan oyle seyler yoneltiyor 3 seviyede kullaniyorsun severek kullaniyoruz ama dedigim gibi o uygulamaya bak daha uyguna getirebilirsin.dolap uygulamasinda da uyguna veriyorlar ben bazi oyuncaklarini ordan aldim ama o kopek yikanamiyor agizlarina sokuyorlar diye guvenemedim kendim aldim.6 aylik zamaninda aldim ben 10 aylik hala kullaniyor
tuanamoms_07 Anneyim-a benim kızıma hamileyken almıştım 2. Ayımız full onunla geçti şimdi onu öğrendiği için 3. Ayın başında kaldırdım 4. Ay tekrardan çıkarırım böyle böyle götürür biraz beni. 3 modu var şarkılar falan çok dikkatini çekiyor sizinki daha büyük bence daha güzel oynar
DenizKusu2023 2 gün once internetten 500 tl ye aldım 3 aylık oğlumun bile ilgisini çekti.şarkıları duydukça köpeği gördükçe heycanlanıp dokunmak istiyor sürekli. Umarım sizin bebeğiniz de sever
Kocasininprensesii O yaşta çocuğa bu kadar pahalı oyuncağa gerek yok. Biz aldık iki oynadı kenara attı. Akıllanmadım çok para harcadım valla oyuncağa ama gereksizmiş hele öyle bir oyuncak için. Daha eğitici zaman geçireceği oyuncaklara yönelin
benimbebegim Anneyim-a Ben dolap uygulamasından almıştım şuan 10 aylık korkuyor çalışınca ağlıyor 🤦🏻♀️
asrinhatasi Anneyim-a bana hediye gelmişti. Oğlum 6aylıkken çok seviyordu şarkı falan olunca baya oyanalnıyorduk. Ama şimdi 13 aylık yüzüne bakmıyor pek. Sizin için bu ara iyi olabilir bence 🌸
marisback Anneyim-a ben amazon indirimden 350₺ ye aldım bir ay önce falan benim oğlum sevdi kalbe uzun süre basılı tutunca peş peşe bir sürü şarkı çalıyor onları dinliyor hep
kubratd Şu an bebeğim 1 yaşında daha 2 aylıkken almıştık indirimdeydi o zamanlar hepsiburadadan 400e almıştım. O zamanlsr ayaksız oynuyorduk. 10.aydan beri de onunla birlikte yürüyor, çok seviyor. Bence alınabilir boş bir şey değil
printhelloworld Anneyim-a kuzenim çok övünce ben de doğmadan önce kızıma almıştım 6. ayda kullanmaya başladık şu an 9 buçuk aylık hala ilgisini çekiyor görünce bile gülmeye başlıyor bence eğlenceli ve eğitici bir oyuncak
Otrkylmz Ben hamileyken almıştım o zaman bu kadar pahalı değildi. Kızımın en sevdiği oyuncağı onu görünce o kadar heyecanlanıyor gülüyor ki. Her sevincini gördüğümde iyiki almışım diyorum. Bu hafta e bebekte ikinci oyuncak yüzde elli indirimli yanına başka bir şey daha ekleyerek uyguna alabilirsiniz
Hilal9 Valla ben ilk kızıma aldım 2 aylık kızım hergün herşeye zam geliyor diye oğlum 6 yasında özel bi çocuk ilk defa bi oyuncagı çok sevdiğini görünce parasına başlarım dedim oğluma da aldım oğlusum elinden düşürmüyor şuan kafam şişti tüm müziklerini ezberledik artık hatta şuan karsımda onunla oynuyor çok memnun kaldım renkleri falan yanıyor ediyor kızıma gösterince de onunda dikkatini çekiyor ben çok sevdim parası evet çok ama canları saolsun yemem içmem boğazımdan kısarım yine alırım heleki oğlum ilk defa bi oyuncak istediki 5 bin tl bile olsa alırdım çok çok memnun kaldım keşke daha önce alsaydım diyorum ama çok kafa şişriyor 😆😆😆😆😆😆
senaatuncc Anneyim-a Ben dolap uygulamasından aldım 6 ay önce 100₺ye kızım 2 yaşına girecek şarkıları açıp dans ediyor köpek el ayak mavi kulak vs dedikçe kızım da onunla tekrarlıyor çok mu gerekli değil tabi ama kızım çok severek oynuyor
slkmsncemile Anneyim-a bizde onun kız kardeşi var. Oğluma da ilerisi için köpekçiği aldık yenilerde ama açmadık daha. Ne fark var bilmiyorum tipi dışında. Sevdi. Seslerini yavaş yavaş tekrar ediyor müzik ritimlerini takip ediyor. Bakalım oğlan napacak dmsmsms
Mira__ Anneyim-a hediye geldi bize şuan bayılıyor 9 aylık ilerleyen zamanda ilgisini çeker merak etmeyin siz sürekli yanına bırakın