Sebilee Kızlar 2 buçuk aylık bebeğim var ve sol göğüsümün sol tarafında inanılmaz bi ağrı var 2 3 gündür böyle git gide daha fazla ağrı yapıyor bazen bebeğim emerken ucu da acıyor neden böyle oluyor tıkanmıştır diye sağım da yaptım fakat pek süt gelmedi ağrı hala var yatırmıyor bile
Dahabirmavi Sebilee aynısı bana da oldu dokunamıyordum soluma yatamıyordum sızlıyordu sağınca da çok az süt çıkıyor emzirdim, sağdım geçti çok şükür. İki gün önce geçti, iki günde ağrısı oldu benimki de çok yeni yani. Ama hala sol göğsümden az süt çıkıyor 😔
Aslan2103 Benimde ara ara böyle oluyo. Hatta dunde oldu bide gogsumun altinda sabki bi kitle varmis gibi geldi. bebegim 2 3 kere o gogusten emzirdim sadece bosaltsin diye sabah rahatladim gecti. Mastitse eger biri yazmisti ters sekikde emziriyorum hemen geciyor falan diye ama denemedim gecmezse oyle deneyin bide isterseniz
Sebilee Dahabirmavi evet çok şükür o gün acile gittim mastitmiş antibiyotik verdi gece aldım sabahına geçti 🙏🏻
Sebilee Dahabirmavi teşekkür ederim yok sağım yapmadım ama sabah uyandığımda bebeğime yetecek kadar vardı sütüm. Sütünüz az geliyorsa eğer günde bir iki tane hurma yiyebilirsiniz yeterince süt oluyor
Sebilee Dahabirmavi su iç bol bol normale döner eşitlenir sonuçta süt kanalları aynı anda çalışıyormuş öyle duymuştum