Esma1993 Bu damlayi nasil kullaniyorsunuz ve kizimin kakasinda parca parca bu ilaci goruyorum onceden de kullanmistim bole olmamisti normalmi anlayamadim bu durumu yasayan var mi
Nur6635 Esma1993 ürünü kullanmadan önce çok iyi çalkalamanız gerekiyor sonrasında kilo başına 1 damla şeklinde toplamda mesela 8 kg ise 8 damla vericeksiniz aç karnına en az 30 dk da beslemeyeceksiniz bebeği ilaç daha iyi etki etsin diye onun dışında biz 6 aydır kullanıyoruz hiç kakasında görmedim ben sadece kaka rengimiz değişmişti yeşil olmuştu o kadar belki sizin bebeğe yaramamıştır başka marka deneyebilirsiniz sağlıkla büyüsn
Cactuswoman01 Bizde de öyle olmuştu, doktor kontrolü ile bıraktık ekstra ağız burun dolusu kusma vardı bizde oda etken oldu. Ocean başlayacağız ama bir kaç gün dinlenmesini istedik çok yoruldu bünyesi inşallah sizinde düzelir
Cactuswoman01 Esma1993 evet kilo başı 1 damla 6 kg ise 6 damla olarak verdim bugün ocean microfer başladım bakalım inşallah iyi olur
Esma1993 Nur6635 allah allah kilo basina 2 damla olarak veriyorum ben acaba sizin kullandiginiz surup olanindan mi
Nur6635 Esma1993 yok normal kan damlası pompalı olanını doktorum bana bu şekilde söylemişti acaba benmi yanlış kullanıyorum ki