morrrrengiiii iyi akşamlar herkese, oğlum 3 aylık ilk doğduğunda d vitamını almıştım hala bitmedi kullanmaya devam ediyorum. bitene kadar kullanmak doğru olan değil mi tarih açısından siz nasıl yapıyorsunuz?
Zeynepelcin morrrrengiiii d vitamini doktor bıraktırana kadar kullanıyorsunuz. Bingildaga bağlı biraz da .
Azraada58 morrrrengiiii tarihi zaten baya vardır o bitene kadar devam o bittikten sonra gerek görürse tekrar yazar canm
morrrrengiiii Zeynepelcin teşekkür ederim kutu açılımından bahsettim ama aynı kutuyu bitene kadar kullanabilirim değil mi tarih konusunda geçme falan olmaz diye
Zeynepelcin morrrrengiiii ricaedrim. yok yok bir sıkıntı olnaz tarihine varsa bitene kadar kullanabilirsin 8 9 ay kullandım. Bilgildagi kapanmadigi için tamamen 1 yaşından sonra da kullandım bir sure
morrrrengiiii Azraada58 çok teşekkürler bende korktum uç aydır aynı kutuyu kullanıyorum sıkıntı olur falan diye
beybiliko morrrrengiiii d vitamini bayağı uzun süre gidiyor, bebeğim 10 aylık 3. şişeye yeni geçeceğim