Dilosssc Arkadaşlar ben sezerayanla dogum yaptım dogum yapali 2 yıl olacak ve hala benim kırmızı sezeryan izim geçmedi. Arkadaşım benden önce yaptı kaybolmuş bile . Bir fikri olan var mı ? Benimle aynı durumda olan veya
1515g Dilosssc bazıları krem kullanıyor iz kalmasın diye kimisinin kendiliğinden geçiyor benim de geçmemişti
aliarasguler Dilosssc benim de 10 ay oldu kahverengi böyle kırmızıya yakın hatta bi de şöyle bi dueum var asıl sinirimi bızan rengi değil de kabarıklığı dikişimin sağ tarafı sanki derinin altında ince bir kablo varmış ip varmış gibi kabarık ekliyorum kabarık ortası hafif kabarık sol düz tuhaf bi his dokununca
aliarasguler Buke_06 bence değila ama belki de normaldir çünkü benim etrafı değil dikişin kendisi kırmızıydı ama daha 2 ay olmuş belki normaldir
Banumeral Benim 5 ay oldu tam bugun asla iz yok bakıyorum anlamıyorum bile kişiden kişiye değişiyor sanırım
aliarasguler Banumeral olabilir kişiden kişiye değiş de doktordan doktora bence dikiş atmalarıyla ilgili bir durum diye düşünüyorum Çinli benim yarısı düz yarısı kabarık
hestiaone Benim 9,5 ay oldu çizginin yarısı dümdüz sadece çizgi izi var, yarısı kırmızı ve kabarık hala. Ben de kontrole gitmeyi düşünüyordum normal mi diye
aliarasguler hestiaone bende az önce yazdım aynı durum bendede var yarısı kabarık yarısı düz tuhaf ve kötü dokunynca da kötü bakınca da kabarık belli