_BabyYoda Her bebegin farklı oluyormus uyku arkadasi neler deneyebilirim pelus oyuncak ya da örme oyuncak istemiyor muslin bez falan tutturdum biraz tutar gibi oldu onu da istemedi. Ya elimi ya mememi tutarak uyuyor. Bunu unutturmam lazım ise başlayacağım 🤦🏻
Hazalks _BabyYoda bizim.fisher price koala var nefes alıp veriyor içinde ninniler var vs çok güzel aslında ama asla sevmedi 😂alışamadı emzik emdiği icin emzik askısıni kendine arkadaş edinmiş 😂doğduğundan Beri hep emzik askısı vardı kirlenmesin kaybolmasın diye hep askı kullandım ona alışmış :/ onu tutarak uyyor
NatashaRomanoff _BabyYoda benim kızım alt değiştirme takımının yastığıyla uyuyordu 😂 Hem kavga ediyordu onunla hem yaslanıyodu hep yanına koydum 10-15 gün oldu kaplumbağa aldık ona şimdi onunla uyuyo 🥰
Duygarn Hazalks kaçıncı ayda uyku arkadaşına alıştırdınız. Bebeğim 16 günlük uyurken burnu ağzı kapanır diye korkuyorum ben bi şey koyamıyorum yanına
NatashaRomanoff _BabyYoda kendi tişörtünü koyabilirsin yanına belki onu edinir. Ben mesela emzirmeden önce üstümdekini çıkarıyorum hep kızım hemen bi kapıyo onunla da bi dövüşüyo oynuyo falan. Hani aklıma o geldi belki sana ait bir şeyi sever onunla dalar uykuya. Uyumuyor mu zor mu dalıyor ?
_BabyYoda NatashaRomanoff memede uyuyor elimi tutarak işe başlayacağım icin yavas yavas uyku rutini vs yapmak istiyorum annem bakarken zorlanmasin diye. Uyku arkadaşı ile başlayayım dedim bende
BeyCan_aks Oğlumda koala 🐨 var hem nefes alıp veriyor yanında yatan biri var gibi kendisini güvende hissediyor hemde gece lambası var göbeğinde ben şahsen çok memnunum