Mirayy00 Kizlar emzirirken ne zamana kadar yediklerimize dikkat etmeniz gerekiyo insanin cani kola baharatli seyler istiyo 😔
emirhanecozlem Mirayy00 genelde o tarz şeyleri bebekte gaz olur diye tavsiye etmiyorlar birde annede kilo alımı olur diye. Ben 3. Aydan sonra umursamadım açıkcası gaz problemimiz bittiği için. Sadece yumurta yiyemiyorum onda da bebeğim alerji olduğu için
Dogakus Mirayy00 6 aylık hala aşırı olmasa da dikkat ediyorum ilk defa dün kola içtim mesela gazlı olarak 🙊
[silindi] Mirayy00 ben hiç dikkat etmedim açıkcası. %100etkilemediğini düşünüyorum (kendi denemelerimle) Başlarda naparsam yapayım çok gazlı bir bebekti 2,5aylıkken bitti gaz sorunu damla vs kullanmayı kestik.
Mirayy00 emirhanecozlem tgbmhr Yemeklerin yaninda soguk seyler içmeyi kolayi acı yemeyi diger gaz yapar diye onerilmeyen seyleri yemeyi okadar ozledimki😬 ne zaman rahat rahat yeriz acaba
Mirayy00 Dogakus bebisim daha 1bucuk aylik hamileliktede icmemeye dikkat ediyodum ama canim okadar istiyoki rahat rahat yemek icmek istiyorum😅
honeyson doktorum canın ne istiyorsa ye eğer canın istediği bir şey olursa yemezsen stres yaparsın o daha çok etkiler demişti ama ben yine de dikkat ediyorum çünkü benim gaz sancısı çektiğim günler maalesef bebeğim de çok gazlı oluyor