ikicocukluAnne_ Nasıl gidiyor kızlar gelişimleri atakları😅 bizimki çevreyi izlemekten zor emiyor sesli gülüyor gibi arada elleri emiyor bol şimdi ayakları keşfediyor kaldırıp tuhaf tuhaf bakıyor çok komik 😅🤤 bugün kontrole gittik 700 gram almış az mı normal mi üzüldüm gibi biraz zıptalarak emzirdim emmek istemedi hep çevreyi izlemek istiyor 😮💨
Zehrakizim06 ikicocukluAnne_ bizimkide öyle çok meraklı ve bu hâlleri çok komigimize gidiyor her sabah uyandığında farklı bisey yapıyor ışığı izliyor genellikle oraya odaklanıyor ufak ufakta sesler çıkarmaya başladı bakalım 😊
beyzacmvrc ikicocukluAnne_ bizde birkaç gün sonra 3 aylık olucaz ☺️ elleri ağzından gelmiyor aşırı tükürük salya akıtıyor. Deterjan yutmuş gibi köpürtüyor 🤤 sizlerin de mi böyle? Etrafı izliyor bazı yerlere takıldm mı gözünü alamıyor mesela annemin evinde Gold renk saat var ona aşık brde kendi evimdeki salonun avizesioyle aşk yaşıyor resmen ona bakıp bakıp sesler çıkarıyor gülüyor kendi kendine, eriyorum 🤤 Onunla konuşulmasını çok seviyo hep konuşalım istiyo gülüyor bazen sesli gülüyor dili hep dışarda 😛 Konuşmayı bıraksak sesler çıkarıp konus diyor resmen 🤭 Yiyesim geliyor şu an uyuyor yazarken bile özledimmm 😍
Koceber Benim kızda aynı. Elini emmeye başladı. Çığlık atması kuvvetlendi. Kucaklayınca kafasını dik tutmaya çalışıyor. En önemlisi Büyük bir çerçevede Atatürk resmi var ona odaklanıyor ve uzun uzun bakıyor çok hoşuma gitti maşallah kızıma. Ben uzun uzun konuşuyorum ve beni dinliyor bazen dilini kımıldatıyor. (Dil kımıldatması konuşmaya çalışıyor anlamına geliyormuş) 🥰
2bebegim Benim kızım dudağını emiyor .😂 Kafasını dik tutabiliyor kucagimdayken. Oyuncak tutabiliyor .yarın kontrole götürcem
ikicocukluAnne_ 2bebegim ay ne güzel çıngırak aldım ama istemsiz tutuyor evet sürekli bişeyler emmek istiyorlar 😮💨
ikicocukluAnne_ beyzacmvrc ayyy Yerim maşallah 🧿 yeminle aynı benimki de dudakları hep baloncuk tükürükleri tutamayınca öyle oluyormuş çok tatlı oluyorlar 🥰
Bananeeeee @"Presnannesi bizde de kahkalar ve agular başladı ellerimizi ağzımıza götürüyoruz birde bu aralar poposunu kaldırıp kendini kaydırıyor maşallah bebişlerimşze🧿☺️
ikicocukluAnne_ Bananeeeee off evet o kaydırma başladı pusetten kayıyor aşağı. Maşallah rabbim hepsinin daha güzel hallerini göstermeyi nasip etsin inşallah 🥹🥰
AdenKaratepe Aşırı salya, ayakları izleme ve tutmaya çalışma, oyuncakları tutma, agulama ve sesli gülme, kucakta dik kafayı tutma… Ancak sırt üstü yatarken ellerinden tutunca kafasını kaldıramıyor kızlar sizinde öyle mi?
ikicocukluAnne_ AdenKaratepe bizde saydıklarınızın hepsi var bazen kendini kaldırıyor bazen üşeniyor ama sürekli oturmak istiyor bi kaç saniye kucağımda oturtuyorum bende