bebislihayat_ Kızlar selam, bebeğim 6.5 aylık. Emziğe çok alıştı, uykularında emzik düştüğü an uyanıyor, böyle bir durum yaşayan oldu mu aranızda nasıl çözdünüz ya da çözebildiniz mi?
Azraada58 bebislihayat_ hic cözemedim sürekli kalktım verdm 🤣🤣 sonra zamanla aliştıda uyanıp kendi alıp yatıyor
beyzzsenturkk_ bebislihayat_ 7 aylık hala öyle bizde de bi kaç haftadır var kuş uykusu oldu resmen önceden düşünce hissetmiyordu simdi hemen ağlıyor biz çare bulamadık
Maviim bebislihayat_ Daldığı zaman emziği yavaşça ağzından çekin düşmesini beklemeyin bunu baştan beri yapmanız gerekirdi hatta. Başlarda uyanıp ağlasada su verin pış pış yapın uyur belki o şekilde geri
-EFLATUN- bebislihayat_ 16 aylıktı bir gün sabah emziği o görmeden kaldırdım uyksuu için zorlamadım ne zaman uyksiu gelse o zaman salladım ve hiç sorun yaşamadım şimdi 20 aylık bazen hiç ama hiç durmadan ağlıyor gece uyumuyor veriyorum alsın diye eline bakıp bakıp oynuyor sadcee unutmuş baya
bebislihayat_ beyzzsenturkk_ of evet bizim de aynıydı gece uykusuna daldığı an kendisi atar daha da uyanmazdı ama şu aralar hep böyle🤦🏻♀️
reyhan12 Maviim bende tam olarak böyle yaptım emziği hiç istemedi sonradan 4. Ay atak döneminde Bi verdim o alış alış birakmiyo ama gece uyuyunca ağzından çekip alıyorum öyle alıştırdım sadece uykuya geçişte kullaniyoruz ama tabi gece 1500 kere kalkmaya devam 😃
bebislihayat_ -EFLATUN- harika, ben de vermemeyi deneyeceğim uyku aralarında bakalım nasıl bir tepki verecek ♥️
-EFLATUN- bebislihayat_ yavaş yavaş azaltarak unutulacagini düşünmüyorum ben valla bide ilk doğduğunda slikon meme ucu ile emiyordu 4 ay emdi o şekilde onu da bir anda bıraktık şimdi memeye aşırı düşkün 10 dk da bi gelir meme için bıraktırma zamanı yaklaşıyor artık onuda bir anda kesmeyi düşünüyorum çünkü daha önce en azidnan gece emzirmek istemiyorum 2 yaşına yaklaştı artık diye gece vermedim yeri göğü ineltti resmen ağlayarak olmuyor yani tabi her bebek farklı orası ayrı da
bebislihayat_ Ipekayaz valla ben ilk doğduğu gün vermiştim, şuan emziriyorsan kendi memeni emerken bir anda emziği ver bakalım ağzına nasıl bir tepki verecek. ama mutlaka doyduğundan emin olduğunda ver, sonra tokluk hissi yaratabilir ve memeni tutmak istemeyebilir. ya da boşver hiç almasın emziği bak biz bıraktırmaya uğraşıyoruz bacım😂
bebislihayat_ -EFLATUN- evet her bebek farklı maalesef bilemiyoruz ne tepki ile karşılaşacağımızı, umarım stressiz ve hemencecik atlatırsınız bu döneminizi de ve her şey umduğunuz gibi gider♥️