DNZTNR Merhaba 39 gün önce doğum yaptım korunma yöntemi olarakta spiral taktırmak istiyorum ama bu konu hakkında bi bilgim yok biraz araştırma yapmak fikir toplamak istedim. Spiral taktırmanın şartları nedir nasıl takılır vs bilenler yorumlarsa sevinirim.
MommysMini DNZTNR devlet Hastanesi’ne gittim önce kan alıp gebelik var mı diye baktılar gebelik olmayınca taktı adet döneminde değildim iki dkda halletti bi gün boyunca hafif ağrı oldu bir ay sonra da kontrole gittim sorun olmadığını spiralin yerinde olduğunu söyledi yılda bir kontrole gel dedi
MommysMini DNZTNR yok adetliyken daha kolay takılıyormuş imkanınız varsa adetliyken gidin hem o zaman kan alınmasına da gerek kalmıyor gebelik olması mümkün olmadığı için
MommysMini DNZTNR bu arada soyliyim sadece spirale güvenmeyin ikinci korunma yönteminiz de mutlaka olsun spirale güvenip hamile kalan çok gördüm duydum iki kuzenim dahil olmak üzere
DNZTNR MommysMini başka neyi tavsiye edersiniz prezervatif kullanamıyorum enfeksiyon oluyor hemen bende ilaçta kullanmak istemiyorum emzirdigim için. Bide şunu sorayım adet düzensizliği vs yapıyor mu
MommysMini DNZTNR ben prezervatif tavsiye ederim başka bilmiyorum.. adetim zaten yoğundu ama sanki bi tık daha yoğun oluyo bide iki adet arasında kısa süren kanamalar oluyo lekelenme gibi. Altı ay bi yıl sonra falan düzeldigini duymuştum