Zeliff melisimm_ 9. ayda emekleyip 13 aylıkken yürümüştü. Ama her bebeğin gelişimi farklı benim arkadaşımın bebeği 10 aylıkken yürüdü, kuzenimin bebeği 17 aylıkken
melisimm_ Zeliff aslında emekleme ve yürüme zamanı arasındaki süreyi merak ediyorum. Gerçi emeklemeyen bebekler de var ama insan merak ediyor.
Aybarsin_anasi melisimm_ hiç emeklemedi hep döner dururdu ama bir haftadır yürüyor şükür 🥰 yaşına girmek üzere.
melisimm_ Aybarsin_anasi Aybarsin_anasi kızım çok erken döndü erken ayaklanacak diye düşündük sonra dönmeyi bir anda bıraktı bu seferde emeklemeyecek diye düşündük, sonra 9 aylıkken emekledi ve şuan 10 aylık. Kestirmesi zor bir bebek 😄
yanealakanealakaa melisimm_ benim kızım şu an 5 buçuk aylık emeklemek için çok çabalıyor, kendini ittirmeye falan çalışıyor, yavaş yavaş ilerliyor acaba ne zaman emekler diye merak ediyorum ben de
melisimm_ yanealakanealakaa aslında çabalamaya başlamış erkenden. İnanın ben de bilemiyorum. Üstte bir yorumda da belirttim. Kızım biraz ezberimizi bozdu. Beklenenden önde ve geride kendince bir sistemle gitti. Ne desem bilmiyorum.
Senaaydin melisimm_ şuan 7 aylık sürekli ayağa kalkmaya başladı koltuğa tutunup yan yan gidiyor birde hiç bir yere tutunmayıp 3 4 saniye durup düşüyor şimdilik bunlar var bende merak ediyorum ne zaman yürüyeceğini 😊