arasmom
Damağından çıkıyosa göğüs ucun tam emerken o yüzden geliyo olabilir o ses
Masal
[bilinmeyen] Ses çıkarıyorsa doğru kavrayamıyordur memeyi. Doğru emmesi ve memeyi kavrayabilmesi için yardımcı olun.
AliyeAsel
[bilinmeyen] damagı düşmüş canım
deletedmom173
[bilinmeyen] ağzına tam alamıyordur canım ondan kaynaklı benimki oynuyor öyle çoğu zaman doyduğunda yapıyor yada emerken tv seyrediyor o zaman cuuuk cukkk mıçır mıçır yapıyor iyice kavra vücudunu bebeğin kendine çevir bebeğin poposundan destekle elinle kaçamaz o zaman tam yapışıupr memeye kaçamıyor o seste Yok oluuor
deletedmom4842
[bilinmeyen] Bebeğiniz düzgün emmediği için çıkıyor o sesler iyice kahverengi kısmı kavradığından emin olun.
ygmr
[bilinmeyen] tutmada bi sıkıntı var demekki cnm.ve gogsunu tut cenesindusmus youlmus agir gelmis
deletedmom173
[bilinmeyen] rica ederim canım 😘😘😘
deletedmom4842
[bilinmeyen] kişiden kişiye değişir bazısının göğsünde kahverengi kısmı çok yaygındır bazılarının çok az mesela ben hepsini vermeye kalksam çocuk boğulur onun için demek istediğim sadece ucunu almasın biraz daha geniş alsın yoksa kahverengi kısmın hepsini sokun demiyorum 😊
Adasu18ruzgar18
[bilinmeyen] ememiyor ondan ve bu gaza sebep
AliyeAsel
[bilinmeyen] emebilir canım memeden yada biberondan çekince bi anda düşüyor benim kız iki güne bir aynısını yapıyor ☺️
AliyeAsel
[bilinmeyen] onu ancak sen yapabilirsin canım kimse bilmez emmek derken memeden bahsettim emzik benimkide almıyor pes ettim artık
AliyeAsel
[bilinmeyen] canım başparmagını yıka bebegin damagina koy cek hani korkunca yaparlar ya onun gibi duzelir