Monimommm Amineealeyna gardırop ve dolap uygulmasina koy yazık ucuza satma canım geri almak istesen inan bu fiyata küçük akülü araba bile alamazsın aynısindan bizimde var çok güzel bir araba şarjı iki üç saat gidiyor dışarda fln çok güzel kullanılıyor
Fasulye12 Amineealeyna Letgoya ilana verdiniz mi ? Şimdi diğer uygulamalarda hem kesinti fazla olur hem de kargo yappması dert. Hassas bir ürün sonuçta , kırılabilir
AngelMotherr Monimommm 5 bine aldığınız Ürünü 8 bine mi satcaksiniz nasıl bir mantık bu 2.el adı üstünde iyice şaşırdınız hak hukuk neyse konuya girersem çıkamazsın.
Monimommm AngelMotherr ben sekiz bine satsın demiyorum hanımefendi şimdi fiyatları çok arttı ikinci el akülü araba gidip bir sorun bakalım ne kadar mis değerinin çok altında diyorum hak hukuk bilginizi kendinize saklayın kimse size hak hukuk sormuyor
Hep_mi_uykusuz Minnakelifim gardps she1505 bakin sofir hic kullanamdik kizim kotkuyor diye 4500 500bine aldik satiyorum aldigimiz mağazada 7 bucuk oldu
ferlazen Minnakelifim nerede olduğum mühim değil. Dlp. uyg üzerinden aktif satış yapıyorum. Oradan gönderebilirim size. Son fiyat 4.200₺ olur kargo ücreti tarafıma ait olacaktır