Mikoiledikonunannesi _merva46 oğluşum çok hasta yapişiğız et hasladim kimse yok patatesleri atsın içine 😭 makarnada yapsam tamam 🙏 size afiyet olsun 🥰
BalBadem3 _merva46 Valla yapmadım ben bugün eşime tavada sucuk yaptım domates salatalık zeytin yedi böyle oldu bugünlük 😂
Lolik _merva46 bu ara ne yapıcam diye düşünmekten ve yemek yapmaktan o kadar nefret geldi kiiii🤯 akşam termosumuzu alıp çay içmeye çıkıcaz, eşime hiç yemek yapasım yok dedim sağolsun yapma atıştırmalık bir şeyler alırız çayın yanında atışrırız dedi bugün de yırttım yani
Tatlican _merva46 Corba ,nohut ,palv ,bamya ,yogurtlu biber,tursu,pasta .kayinvalidem ve onun eltisi bizde
Nur6635 _merva46 yemek yapmayı düşünmüyorum zıkkımın pekini yesin bu erkeklere ne yaparsan yap yaranamazsın zaten sizin menü güzelmiş afiyet olsun :)
Nur6635 _merva46 evet yalan söyledi dün kızdım o yüzden yemek yapmıyorum aç kalsın aklı başına gelsin 😂
Duyulurum _merva46 yapacak bir şey bulamadım, zaman da bulamadım. kıymalı harcım vardı fazla diye buzluğa atmıştım onu çıkardım. Eşim pirinç getirirse pilav üstü onu yeriz inşallah🥲 Allah herkese ailesiyle birlikte ağız tadıyla yemeyi nasip etsin