gbdl23 Kızlar bebeklerinizin kulağına kaç aylık deldirdiniz 7ayligiz burda gittim bi yere 1 yaş öncesi delmiyoruz dediler sizin orda nasıl
Hobbalayarim gbdl23 benim de 9 aylık deldirdim unuttu bile. Hemşire 1 yaş öncesi deldir istersen aklı kesince elliyor istemiyor çekiyor demişti bende deldirdim hemen iyileşti
beyzzsenturkk_ gbdl23 gelecek ay deldirmeyi düşünüyorum su an 7 ay 9 günlük yaşından önce deldirirsek hissetmez hemde aklı kesmiyo zaten bizimde bebekken delinmiş ben kız bebeklere küpeyi cok yakıstırıyorum
SuzanNaz gbdl23 6 aylıkken deldirdik gümüşçüye hiç ağlamadı ellemedi bile aşırı rahat ettik şimdi 19 aylık varlığını bile bilmiyor
AzrArya Kızım 5 yaşında okulda arkadaslarindan heves edip istedi ve deldirdik bir kaç ay önce 😬 kıyafet giydirip çıkarırken sorun, uyurken batıyo yada bir yerlere takiliyo bazen, daha deldirmesekte olurmuş bence 😬
gbdl23 beyzzsenturkk_ evet ya bende öyle ve çok istiyordum ama 1 yaş öncesi delmiyoruz diyorlar eczane de delme yapmıyormuş
gbdl23 SuzanNaz izmirdeyim burdakiler mi böyle sadece anlamadım delmiyorlar bi kaç yere daha sordum küçükken yaptırsam iyiydi büyüyünce kıpır kıpır zor olcak