Skrn1 Merhaha kızlar bugün Hero baby muzlu yoğurtlu kavanoz mama alıcam kızım 5 ay 20 günlük doktor 6 ay gibi meyvelere başlarız demişti sizce Hero baby nasıl içerik olarak ?
Patron1bebeginannesi Skrn1 onu şimdi vermenize gerek yok ki. Tadımla başlıyorsunuz, taze mevsiminde hangi meyve varsa kendiniz püre yapıp verirsiniz daha sağlıklı. Bebeğim 13 aylık zor durumda kaldığım zaman alıyorum kavanoz mamaları.
_Teacher-mom- Skrn1 bildiğim kadarı ile çok’ta masum değil. kendiniz yapıp kapaklamanızı öneririm 🤌🏻 Evde yapılan mamaların, hazır olandan tadını farklı kılan tek şey ne yazık ki katkı maddesi.
Dilruba_1 Skrn1 eğer sizin hazırladığınız meyveleri yiyorsa kendiniz yapın tabi Ama kızım hiç meyve vs yemiyordu yoğurduna bile koysam tiksinip kusuyordu ben hero baby vere vere alıştırdım valla diyorum Allah razı olsun üretenlerden Yoksa meyveyi artık ne zamana kadar yiyemeyecekti bilmiyorum muza bile çok zor alıştırdım şimdi kendim hazırlıyorum yiyor Ama sizinki tiksinmiyorsa meyve seviyorsa evde pratik olur püre şeklinde mesela muzlu yoğurtlu yapabilirsiniz biraz daha ayı ilerledikçe ceviz vs de ekleyebilirsiniz Ama dışarıda bazen hero baby veriyorum pratik oluyor açıkçası
Deletedmom_116 Muz ve yoğurt bir araya gelmesi çok zor olan bir ikili mi? Neden hazır alıyorsunuz ki? İçeriği ne kadar iyi olabilir, katkı maddesi oluyor her türlü içinde. Paketli ürün.
Skrn1 Deletedmom_116 Patron1bebeginannesi _Teacher-mom- Namkol Yorumlar için teşekkür ederim yolculukta olduğum için yedirmek istedim eve döndüğüm zaman zaten kendim hazırlıyıcam kavanoz mamaların hepsinde katkı maddesi var ama daha temiz diye duyduğum için sordum yoksa sebzelerin tadımında zaten hep kendim hazırladım günü boş geçmesin istedim
_Teacher-mom- Skrn1 mecbur kaldıysanız bir kere almaktan çok’ta zarar gelmez. Nasıl olsa kendiniz yapacakmışsınız 😊
oglumubeklerken Skrn1 hipp daha temiz içerikli diye biliyorum. Evde hazırlayıp yanınıza koyabilirsiniz termos ya da termal çanta varsa minik kavanoz bir muzlu yoğurt hazırlayabilirsiniz yola çıkmadan önce.
Skrn1 _Teacher-mom- evet bu konuda bende diğer anneler gibi hassasiyet gösteriyorum doktorumuz ilk karnabahar brokoli ve yeşil kabak dedi karnabahar mevsimi ve gaz oranı yüksek olduğu için vermekten çekinmiştim evde muzdan ziyade şeftali düşünüyorum zaten mevsiminde olduğumuz için zorda kalmasam zaten paketli gıda tercihim değil ☺️
Skrn1 oglumubeklerken çantamız yok ama evime dönünce almayı düşünüyorum hem gıdalar için hemde mama suyu için