Nida00 Kızlaaaar kızlar dünya kadar kozmetik ürünü çıktı artık neye güvencez ne alcaz şaşırdık bari tecrübelerden faydalanalım☺️☺️ Olmazsa olmaz dediğiniz , aşk yaşadığınız ve onsuz asla dediğiniz cilt bakım ürünü ve markası ?? 🥹🥹
9595959 Nida00 Feyza natural tamamen doğal ve yenilebilir özellikli cilt bakım ürünlerini kullanıyorum 🫶🏻
Laden Nida00 cerave markasının ürünlerini kullanıyorum. Kozmetik ürünlerin hiçbir işe yaradığını düşünmüyorum açıkçası. Aşırı kuru cildim var. Köpükler sabunlar hepten mahvediyor zaten
ArvenMom Nida00 la roche posay ve The Purest Solutions setlerini kullanıyorum merak ettiğiniz olursa sorun 😊
bebitonunannesi_ Nida00 bende günlük sabah akşam bakım ürünleri olarak Oriflame in ürünlerine başladım tonik pure skin diğer krem ve jelinkijni unuttum
9595959 Nida00 2 senedir düzenli kullanıyorum patentli marka instagramda sayfası var arkadaş tavsiyesi ile buldum saç bakım maskelerine kadar mükemmel
Nida00 Ben söylemeyi unuttum içerik takip etmedim nasıl bilmiyorum ama diadermine ph7 nemlendirici kullanıyorum çok güzel bi nemlendirici 2. Kutuyu aldım kavınvalidem de cildine ne sürüyosun dedi gösterdim sürdü o da beğendi onada aldım sonra elti adayımda sürmüş ondan o da almış öyle yani 😂😂
Nida00 Laden Açıkçası bende ürün almıyodum pek ama bilirsiniz o kadar çok ürün fenomen kabartmaları var ki cildime haksızlık ettiğimi düşündüm malum bide çocukluyuz duygusal yoğunluk şimdi kendime yetememe ayrı çocuğuma yetememe ayrı kötü hissediyo insan ya
Laden Nida00 ben çok ürün denedim ne görsem merak eder alır denerdim. Hiçbir işe yaramadığı gibi daha çok cildimi bozdular. 3 tane ürünüm var onlardan başka bir şey asla sürmüyorum uzun zamandır. Yani yüz yıkamak krem sürmek öyle aman aman zaman isteyen bir şey değil aslında. Duş alırken bile yıkayabilirsiniz hemencik. İnsan yüzüne bir krem sürse bile kendini pek bakımlı hissediyor😁
Laden Nida00 Cerave nemlendiren temizleyici Cerave nemlendirici krem The fine organics peeling Bunları kullanıyorum. Bebek gibi oluyor cildim eheheh😂
ArvenMom Nida00 cildimi kusturdu ilk önce düzenli sabah akşam rutinim var yüz yıkama jeli tonik yüz kremleri sırasıyla ve serumlarla kapanışı yapıyorum gece ayrı kullandığım serumlarım var çok memnunum
ArvenMom Nida00 isimlerini yazdığım ürünlerden cildinize göre kendinize set oluşturabilirsiniz herşeyden önce güneş kremi çok önemli bunuda unutmayın gündüz muhakak dışarıda güneş kremi sürüyorum lekeler de oldukça etkisi oldu
Nida00 ArvenMom yüzümde lekeler var açılacağına hiç umudum yok leke için ne kullanıyosunuz güneş kremi alışkanlığı edinmeye çalışıyorum 😁
Lovely_mk Nida00 ben de çiller vardı doğumdan sonra koyulaştı bende 2 haftadır arkadaş önerisi ile homm bitkiselin serumlarını kullanıyorum memnun kaldım tavsiye ederim bşr araştırın isterseniz 😊
ArvenMom Nida00 arbutin içeren ürünler iyi geliyor bana ama dediğim gibi bana iyi gelen cildime iyi gelen size gelmeyebilir o yüzden sizin araştırmanız gerekir güneş kremi olarakta la roche posay güneş kremi kullanıyorum çok memnunum ben