umaykizim Kızım 1 yaşında doğduğundan beri pişik kremi kullanıyorum ama geçmiyor. Bezini de değiştirdim. Kaka yapınca hemen değiştirmeme rağmen sürekli pişik oluyor. Hamazinc verdi doktor fayda etmedi. Önerisi olan var mı
2cocukluanne222 umaykizim ay benim bebeğinde öyle kaka yaptimi hemen pişik oluyo bende trosyd ve travazol kullaniyorum
Naz-1204 umaykizim arko çok iyi pisige bence onu kullan bir zararı da yok benm bebegim 5 aylık ara ara pişik oluyo sürüyorum hemen geciyo
mutsuzanne__ umaykizim Canım ben bunu kullanıyorum inan işe yarıyor bende bebentol sudocrem herşeyi denedim bunun kadar işe yaramadılar mahalle bakkallarında var
Aslaniko umaykizim nerelisiniz ulaşma imkanınız var mı bilmiyorum ama bulgaristan kremi zdrave var bebekler için internette de satılıyor artık sanırım. Biz oralı olduğumuz için doğum yapmadan stoklamıştım. Azıcık kızarınca poposu sürüyorum hemen geçiriyor her şeye yarayan krem diye biliniyor hatta 😬 bir bakın isterseniz internetten
Durununmomysi Normalde ilac onermeyi sevmem ama Bize doktorumuz 1 ayliktan beri ( trosyd %1 kremden) verdi 9 ayligiz bastan veri kullaniyoruz așırı kizardiginda cok etkili eczaneden nasil kullanilacagini ogrenebilirsiniz