-pinkwater20 Kızlar bu getiriş home office iş garantilimii ise baslamak zorundayım ama bebeğim 5.5 aylık daha küçük böyle bi is deneyimlemek istiyorum bilgisi olan varsa yazabilir mii
Yagmursonrasitoprakkokusu -pinkwater20 getirin home ofis çalışma şekli olduğunu bilmiyordum. Nerde denk geldiniz acaba
Oburiks -pinkwater20 aslında bilmiyorum bende burdan gördüm başvurdum öylesine iki yere , 10 dk sonra dönüş yaptılar ama hemen dönüş yapıldığı için güvenmedim yani , geri donus yapmadim ,deneyin isterseniz yine de belli olmaz
Alya-Sena -pinkwater20 bir kac postta gormustum getir is e basvurup calismaya baslayan. Bende dusundum de bebgm 13 bucuk aylik evde devamli bakacak kimse yok buyuk kizimin bir dahaki ay okulu baslayacak o da bakamaz. Kaldi oyle yani.
-pinkwater20 Yagmursonrasitoprakkokusu getiryemek uygulamasında getir iş butonu var altta oradan bulabilirsiniz
Oburiks Deletedmom_106 yani garantili mi derken, gerçekten çalışıyorlarmi mı yoksa dolandırıcılar mi demek istiyor
Deletedmom_106 Oburiks ben başvurdum döndüler Online görüşme yaptım mülakat gibi alındım eğitime çağırdılar bebeğim küçüktü gidemedim güvenilir sitelerden başvuru yapıldıysa dolandırıcı değiller
Deletedmom_106 Lina2023 getir müşteri hizmetleri . Telefonlara cevap verecektim çağrı merkezi geçmişim var işi biliyorum az çok. Bilgisayar verecekler internet yoksa bağlayacaklar varsa faturasını ödüyorlardı heralde yemek parası sigorta ve asgari ücretin yarısıydı o zaman . Part time 6 saat miydi ne 1 saat mola . Evden çalışacaktım bebeğim çok küçüktü eğitim için bırakacağım yer yoktu . Vardiyalı olacaktı sabahtan öğleye yada öğleden akşama .. yada gece sabah a kadardı galiba unuttum detayları