bebitonunannesi_ Bugün iç çamaşırı almaya çıkacam da nerden alsam kararsızlığıni yaşadım.Penti çok güzel gerçekten de biraz pahalı gibi yine de beğeniyorum kalitesini,siz nerden alıyorsunuz, önerirsinjz?
nazlimom_ bebitonunannesi_ ben oturudugum yerde poky bebe var ordan alıyorum bazen de toptancıdan alıyorum
Ogulluana bebitonunannesi_ pentiden alıyorum genelde ama pazardan falan alacaksam tutku marka iyi oluyor
_The_ANA_ bebitonunannesi_ Yaşadığım yerde çarşıda bir iç çamaşırcı var. Hem kaliteli hem fiyatları güzel Daha yeni aldım hatta alt iç çamaşırlarının adeti 35-40 tl arasında idi.
bebitonunannesi_ _The_ANA_ uygun gerçekten,bende yine pentiye bakarım ya da gördüğüm markalara …alt iç çamaşırim sadece 3 tane kalmış 🙈🙈
_The_ANA_ bebitonunannesi_ Ben daha önce pentinin şu çoklu paketlerinden aldım ama hemen kötü oldu. Trendyoldan aldım fena değildi ama çabuk yıprandı Bu mağazadan aldıklarım hep iyi çıkıyor
_The_ANA_ bebitonunannesi_ Yok kendi çapında bir mağaza ama çarşıda butik çamaşırcılarda daha güzel ürünler oluyor Çarşıya bakabilirsiniz vardır illaki
durukusunannesi_ bebitonunannesi_ burda kompedan diye bir mağaza var belki sizin orda da vardır oralarında kaliteli ürünleri oluyor. Bi de ben alt iç çamaşırı BİM’den alıyorum bazen 😃pamuklu olduğu için rahat oluyor
NaimeYilmaz Penti. Uzun ömürlü oluyor, fiyatının karşılığını alıyorsunuz. Sık sık kampanyalar yapıyorlar takip edebilirsiniz.
Doruk20222 Hep penti aldım hiç memnun değilim sütyenler bir yıkamada şekli bozuluyor gidiyor alt çamaşır da üçlü almıştım birinin rengi gitmiş hemen
Littlemansmom bebitonunannesi_ lcw dan alıyorum 3lü paketlerde olandan hem pamuklu hemde rahat 4 sene önce aldığım çamaşırlarım hala taş gibi defacto dan aldıklarımın bir yıkamada ipi attı