Kereminannesiii Noname21 merhaba benim oğlumda eylülde 4 olacak. Neredeyse aynı ekstra hareket var bizde tabi. Sürekli çok sıkılıyorum diye geziyor evde. Karnım ağrıyor diye çok fazla söylüyor ama ben belki gazı vardır falan diye düşünüyordum demek ki bir şeylerden kaçış yöntemi olarak kullanıyorlar.
Noname21 Kereminannesiii duydukça rahatlıyorum Evet benim kızım da çok sık anne ben sıkıldım senle oynamayınca sıkılıyorum vs diyor yani sen 4 yaşındasın ne gördün ki neyden sıkılıyorsun 😀
Kereminannesiii Noname21 aynen öyle rahmetli ananem sıkı can iyidir çabuk çıkmaz derdi aklıma o geliyor 😂 yaşıtlarıyla oynasalarda sıkılıyorlar. 4-5 gün kuzenleriyle vakit geçirdi oynamayı bilmiyorlar ki sadece şikayet ya da vuruşma
Urazkom Noname21 3.5 yaşında kızım aynı şeyleri yaşıyorumm çok zorluyor beni. 21 günlük bebeğimde var…….
Noname21 Kereminannesiii evet geçen parkta sürekli oynadığı bir kız var aynı yaştalar kavga ettiler kızıma vurdu ya bir saat falan ağlamıştır eve gidelim diyorum yok parkta oturdu ağladı
Mariposa Noname21 4 yaş sendromu bilmiyorum ama 4 yaş mutsuzluğu var , büyük kızım 4,5 yaşında hicbirseyden memnun değil sürekli aglak bizde kardeş var ondan sebep sanıyorduk ama yok çevremdeki tüm 4 yaslar mutsuz
A_12ynr Noname21 9 ayda tuvalette bile kapıya otrturup güven kapı açık olarak 😂😂 emmmeyi artık tatlı yaoicak acicak otrcak öle emicek😂😂 biyere gidemiycen çünkü ayrılık korkusu oluşcak 😂😂😂 aile yakınları alicak seni görmezse nefes Alcan gorrse atilcak al beni al bniii 😂😂😂😂 diş gelcek gelmedi onun agrisi mi gece uykusu uyursun en azından akşam sekkizee yada yedi bucukea yatrrdm sabah 8 de kalkardı onu arıyorum nerde bulursam dişler çıkınca ins
tavsaninannesi Noname21 aralıkta 4 yaş olacak kızım. Ağlama bağırma vurma inadına hareket etme bazen kendimi tutamayacak duruma geliyorum dudağımı ısırmaktan delindi artık öyle bir zorlama