nrhnoktay hiçç ama hiçç ev sahipleriyle muhattap olma o parasina bakar kirasini veriyosa ev sahipleri icin skinti yok demektir 😡 sen hemen polisi ara aninda geliyolar şikayet et artik eskisi gbi degil geçen baya oluyo haberlerde duydum komşusunu rahatsız eden bir diğer komşu sikayet edip evden cikartabilme hakkina sahipmis uyarmaktan anlamiyosa onlara bu gerekiyo demektir canım valla sitede oturuyorum benim üst komşum yasak olmasina rağmen hergun halı sirkeliyo gürültüleride cabası tavan göçüp evin icine gircekler diye korkuyodum artik yukarı cikip kaç sefer uyardigimi ben bilmiyorum 🤔 ev sahiplerine söyledik yapabilcek biseyim yok dedi bi gece canıma tak etti gece 3 yada 4 sanirim bisey kırıyo sanki eşim uykudan uyandı hamileydim zaten zor uyunuyo uyku tutmuyodu uzanmis yatiyodum eşim yeter artık bune ya dedi polisi aradi polis birdaha şikayet gelirse bu kadr yumuşak dille konusmayiz dedi üsttekilere o gun bugundur sesleri yok duyduğum kadariylada taşincaklarmis herhalde keşke cikip gitseler ya 😂😂❤❤