Sareberfin 1 yaş hiç iyi gelmedi 13 aylık kızım ne yemek yiyor ne uyumak istiyor zorla uyutuyorum gece gunduz sabah uyudugu zaman hemen uyanıyor sürekli emiyor memeden hiç ayrılmıyor orada yasıyor resmen bazen durduk yere aglıyor bagırıyor çığlık kıyamet ama ev dışında gayet normal güler yüzlü birtek bana yapıyor gibi bazen
gulyabani Sareberfin tamamen aynı 13 aylık 1.yaşından beri hayatımı kaydırdı resmen sinirden ağlıyorum artık hergün
asmom_ Sareberfin çığlık çığlığa ağlıyor çok şaşırıyorum 13 aylık uyumamak için her şeyi yapıyor napıcağımı bilemedim
Merveeofs Sareberfin 12.5 aylık kızım gece uykusu neredeyse 0, birkaç gündür yemek krizleri başladı sürekli emmek istiyor artik, istemediği bir şeyde falan çığlık atıyor direkt çok yoruldum cidden 🥹
Sareberfin asmom_ bende çözüm bulamadım tam rayına oturdu diyorum olmuyor birisi etini koparıyor gibi aglıyor
gulyabani Sareberfin kıyamam bende öyleyim inan ki artık uykusuzluktan başım ağrıyor üstüne hergün😢bide isimleri aynıymış bebişlerimizin ahh bu Sarelerr😄
Duruelaninannesi Bizde aynıyız 1 yaş. Memede sabahları uyuyor gece uyku 0 . Yemek zaten hiç yemedi. Ek gıdaya geçtiğimizden beri hiç yemedi. Hep onun istediğini olsun istiyor. Yapmayınca ağlıyor. Ne zaman biter bilmiyorum. 48 kiloya düştüm. 58 ile doğuma gitmiştim 1 yılda 10 kilo vermişim. Teşekkürler kızım. Yakında yok olacağım 😁😁😁😁😁
Aynnknk2022 Sareberfin daha çıldırma aşamasına gelmedik iştahsızlık başladı oda 4 tane dışı birden geliyo diye
sedaozan Sareberfin 1 yaş sendromu canım tam olarak geçmese de bi süre sonra düzene girer ama sonrasında 2 yaş sendromu başlar
Oglumm_ Sareberfin 16.aydan merhaba, düzelmiyor asla, arka dişler çıkıyor, o değil de ben çıkarıyorum gibii, yemek asla yemez zaten uyku deseniz bize uğramıyor bile, napıcaz bilmiyorum
kxbxx Sareberfin 14 aydan sesleniyorum geçmiyor bitmiyor burdan 2 yaş sendromuna bağlar benim bebe 🤪🤪