esraergun Merhaba 150 cc mama kaç saat tok tutar bebeğim 5 aylık ilk 3,5 ay anne sütü aldı sonra bıraktı şimdi en fazla bazen 180 bazen 150 mama içiyor normal mi
Bbcrrr esraergun normal kuzum biz de öyle ilerliyoruz ama şuan mesela uyanığız iki saattir sallıyorum bana mısın demiyor 🥹
livanurvealpinannesi61 esraergun gece 7 saate kadar uyuyabilir gündüz 4 saat tok tutar ne kadar fazla mama içerse acıkma süresi de uzar 120-150 arası idealdir 5 aylık bebek için
Ozgenizz 5 aylık bebek gece 5 saat durabilir çocuk doktorum söylemişti bebeğim 4.5 aylıkken artık gece beslenmesini 5 saate çıkarabilirsin die
livanurvealpinannesi61 Ozgenizz 2 ci aydan itibaren gece 7 saate kadar uyuyabilir bebekler acıkınca zaten kendileri uyanıyorlar
Ozgenizz livanurvealpinannesi61 daha küçük oldukları için kan değerleri düşüyor buda uyku yapıyor 4. Aya kadar 2 saatte bir emzirilmeli
livanurvealpinannesi61 Ozgenizz bana uzman çocuk doktoru yenidoğan doktoru emzirme danışmanı 1 aylık olunca gece uyandırmayı bırak acıkınca kendisi uyanır 2 ci aydan itibaren 6-7 saat uyuyabilir demişti. Uzman bilgisi bu yalnız araştırın. Aç bebek zaten uyumaz.
Ozgenizz livanurvealpinannesi61 canım banada uzman çocuk doktorum söyledi kendi kafama göre uydurduğum birşey deil emzirme danışmanları zaten bebekleri 2 3 saatte bir emzirin diyor
livanurvealpinannesi61 Ozgenizz ben gündüzü kastetmiyorum 2 ci aydan itibaren gece 6-7 saat uyuyabilir diyen emzirme danışmanları ve uzman çocuk doktorları benim kızım 2 aylıkken 6 saat uyurdu doktor hemşire emzirme danışmanı normal dedi takip ettiğim emzirme danışmanları ve uzman çocuk doktorları da 2 ci aydan itibaren gece 6-7 saat uyuyabilir diyor. Zaten aç olan bebek 6 saat uyumaz benim çocuklarım açken asla uyumazdı bana da doktor uykusunu bölme demişti. Mamalar daha uzun süre tok tutuyor zaten
Ozgenizz livanurvealpinannesi61 zaten bize diyen çocuk doktorları da gündüz 2 saat gece 3 saat aç kalabilir diyorlardı çevremdeki insanlarda doktorlar aynı şeyleri söylüyorlar sizin çocuğunuzun gelişimi öndeydi heralde
livanurvealpinannesi61 Ozgenizz bunun gelişim ile bir alakası yok bazı doktorlar gece de 3 saatte emzirin diyor ama normal olan 6-7 saate kadar uyuyabilir 2 çocuğum var birçok farklı doktor gece 6-7 saat uyuyabilir dedi. Bebeğiniz kendisi acıkıp zaten uyanır aç bebek uyur mu profesörler gece uyandırmayın acıkınca kendisi uyanır diyor yani araştırın bence biraz
Nursena0606 esraergun 150 cc mamayı 3-6 arası içti. 3 saat ara ile içiyordu. Gece soruyorsanız 4 er saat ara ile 3 kez besleniyordu. Akşam 8- gece 12- sabah 4- sabah 8 gibi
Ozgenizz livanurvealpinannesi61 benim bebeğimin hiç bir rahatsızlığı olmamasına rağmen aç aç uyuyordu bende çok uzaman doktora gittim hepsi 4. Aydan sonra 5 6 saat gece uyusun dediler alt kattaki komşumun bebeği de 2 aylık aynı şekil uzaman doktoru da aynı şeyi söylemiş gece 3 saatte bir emzir die bunu mu tartışamıycam daha fazla
Asyabuse livanurvealpinannesi61 size katılıyorum 6.5 aylık düzeltilmiş 5 aylık ikizlerim var 3 aydır geceleri uyandırmıyorum.. ilk zamanlar 1 gibi en son veriyordum 7ye kadar uyuyorlardı şu anda da son beslenmeyi yapıyorum saat 11 sabah 7ye kadar uyuyorlar. Ve prematüre olmalarına rağmen her ay 1 kg civarı aldılar. Bebekler için mama kadar uyku da bir besin. Emen bebek belki daha erken kalkar ama mamayla kalkmıyorlar. He bu arada gündüzleri 3 saati 1 dk geçsin kıyamet kopuyor hatta bu aralar 2.5 saatte ortalık karışıyor. Aç olan saniye durmuyor gece uykusuna erken yatarsa erken kalkıyor dediğiniz gibi ortalama saatler var. Kalkmayan bebeği kaldırmanın bir anlamı yok ilk aylarda değilse
livanurvealpinannesi61 Ozgenizz tamam bende size benim çocuklarım açken asla uyumaz dedim kızım açken ağlar uyanırdı asla açlığa dayanamazdı her bebek farklıdır bana 4 yıl önce emzirme danışmanı yenidoğandan hemşiresi 1 aylık olunca gece uyandırmayı bırak 2 ci aydan itibaren gece 6-7 saat uyuyabilir demişti bende size uzman bilgisini söyledim bana bunu söyleyen uzmanlar yani kendim uydurmadım sonuçta yani. Kuzenimin bebeği 1 aylık değildi 4 5 saat uyumuş gece doktor sorun olmaz demiş çevremde çoğu kişiye aynı söylemiş doktor aksini söyleyen görmedim ilden ile değişiyor herhalde.
livanurvealpinannesi61 Asyabuse bana da doktor aynısını söyledi uyku da önemli şu saati geçirme baktın uyanmıyor sen emzir diye zaten acıkınca ortalık yıkılıyordu 🤣
Asyabuse esraergun benimkileri 3 saat tok tutuyordu canım geceleri kalmadıkları sürecede kaldırmıyorum