prensannesi_2 merhaba kızlar 16 gün sonra 5 aylık olucaz.Bebeklerinizin gelişimi için neler yapıyorsunuz nasıl ilerliyorsunuz ve bu ayda oturyorlarmı eğer oturuyorlarsa en fazla günde kaç dakika oturyor 😀😀
_BabyYoda prensannesi_2 benim ki 3 buçuk ayda oturmak istedi destekli oturttum az az kucağımda. Simdi 5 aylık baya başarıyor da bazen sağa sola çekiyor yine de birakmiyorum desteksiz. 5. Ay cok güzel valla kahkahalar sürekli. Bir de baya becerileri gelişti. Birisi kucağına çağırınca boynuma kafasını gömüyor hemen ve neredeyse hic susmuyor sürekli değişik sesler çıkarıyor
Kubra109 prensannesi_2 prensannesi_2 yorucuuu !!😅 Surekli oyun ve asla yatarak oymamiyo surekli ayakta tutup bosilere uzandirmami istiyo bol bol evde geziyoruz sarkilar danslar ve bensiz hiic birsey yapmiyor uyutup besoge birakiyorum 10 dkk sonra uyaniyor yanima aliyorun sabaha kadar uyuyor 😊
prensannesi_2 _BabyYoda yaa çok güzelll benimki çok güzel sesler çıkarıyor odada çıkınca beni göremeyince ağlıyor sürekli beni istiyor şarkı açıyorum yatakta suratımı ona doğru götürüyorum elleriyle yanaklarımı tutup gülüyor 😀
_BabyYoda prensannesi_2 şimdi bize kim gelse yanaklarini oksuyor herkesin önce. Her seye dokunmak istiyor. Buzdolabınin önünde duruyoruz tüm gün siselere paketlere her seye dokunuyor 😂 sabah ağlayarak değil konusarak uyandiriyor beni. Dans falan ediyoruz çığlık atiyor gülüyor sürekli 😂
prensannesi_2 _BabyYoda ya yerim maşAllah ya❤️ Rabbim hepimize sağlıkla büyütmeyi nasip etsin🙏🏿 şuan uyuyor varya yoksa içimden kaldırıp ısırasım geldi 😀😀
Duru6128 prensannesi_2 benim cikcikte sabahları agucuk bubucuk kalkıyo bişeyler anlatıyo sürekli hep konuşayım istiyo görmeyince ağlıyo değişik bir aydayız sanırım 😂
Minikpankekim prensannesi_2 ya benimde bebegim 5 aylik. Gun icinde neler yapiyorsunuz nasil vakit geciriyorsunuz? Oyuncaklariyla oynatiyorum ama cok cabuk sıkılıyor ve hemen kucak istiyor🤷♀️
prensannesi_2 Minikpankekim vallahi benim bebek 4 ay 14 günlük kitap çok seviyor sonra oyun halısına bayılıyor yüz üstü yatıryorum şarkı açıyorum ama onunla ilgilenmeyi bir an bıraksam ağlıyor
Minikpankekim prensannesi_2 lavaboya gideyim falan bakiyoki yalniz hemen basliyo aglamaya😀 ya istiyorum ki biraz kendi kendine zaman gecirsin oyuncaklarina baksin ama hep kucak😂
Senametinn 5 ay 15 günlük 3 gündür çıldırıcam ne doğru düzgün emiyor. Ne de uyutabiliyorum uykusu en fazla 20 dakika. Gece uykuları da mırıl mırıl uyanıyor atak mı diş mi çözemedim 🤷♀️
poyrikmoyrik Senametinn bu biz. Dişine bakıyorum çıkmamış belirti yok. 3.30’ta açtı gözünü bir saat uyumadı. Çok güzel uyku düzeni vardı halbuki. Emmek istemiyor. Ama gündüzleri her şey yolunda sıkıntı gece başlıyor.
Senametinn poyrikmoyrik Allah hem kolaylık hem sabır versin bol bol bize 🙏🏻 Onlar içinde zor yazık çocuğa da üzülüyorum bizim bile dişimiz ağarırken kulağımız beynimiz zonkluyo. Umarım çok uzun sürmez🥹