DNZTNR Merhaba 38 günlük bı oğlum var 4 kilonun üstünde şuan 2 tane de kanguru var biri büyük biri biraz daha küçük oğlumu kanguruyla taşıyabilir miyim? Kanguru kullanırken nelere dikkat etmem lazım tecrübeli anneler yazarsa sevinirim.
_mmom DNZTNR 3 aydan önce çoğu doktor önermiyor bence kanguru için küçük, kilosu farketmez kas gelişimi her ay değişir sonuçta
Aslicamm DNZTNR sizin için bel ve sırt desteği önemli bebek için de uluslararası kalça displazi derneği onaylı/onerili olursa iyi olur. Kesinlikle öne doğru taşımayın size dönük olsun bacaklar M şeklinde sırt da C şeklinde olmali
DNZTNR _mmom normalde kucağımda taşırken yada uyuturken hep kanguru pozisyonda tutuyorum göğsüme yaşlanmayı seviyor sakinlesiyor o duruşa alışkın ama bilemedim kanguruda nasıl olur
Bayramsibel DNZTNR benim oğlum 2 aylık ben kullanıyorum alacağınız kanguru da yenidoğan aparatı olup olmadığını dikkat edin
nurefsanakbulut DNZTNR canım internetten bak belli aya kadar kanguru kullanamazsın zaten benim 4 aylık hala sanki çocuk içinde can çekişiyor givi hissediyorum ama ara ara sling kullanıyorum
Bayramsibel DNZTNR onu bende bilmiyorum benim oğlum 2 aylık ama kalça ultrasonundan sonra kullanmaya başladım bende
Asyaa22 Kraft aldım hiç kullanmadım bebegim durmadı sevmedi öylece duruyor dolap uygulamamda var isterseniz bakabilirsiniz @buketttt00
DNZTNR Asyaa22 he siz satmak için diyorsunuz ama benim var zaten 2 tane o yüzden soruyorum kullanabilir miyim diye almak için değil
DNZTNR nurefsanakbulut 2 tane kanguru var onları da değerlendirmek istiyorum aslında yeni bişey aramıyorum elimdekini ne zaman kullanabilirim onu öğrenmek istiyorum
DNZTNR kubraselcuk yaaa öyle mi geçmiş olsun bizim daha kalça usgsi çekilmedi ondan sonra mi kullansam bende doktora sorarak
Aslicamm DNZTNR yenidogandan itibaren kullanılan modeller de var yenidoğan aparatı oluyo ama ben ilk üç ay sling kullandım onu da kalça ultrasonunu çektirdikten sonra kullanmaya başlamistim