Oğlum 2 yaşında tam 1 aylıkken pilor stenozundan ameliyat olduk aynı durumu yaşayan soran arkadaşlarım için açıklamaya yapıyorum.Rabbim öncelikle şifalar versin çok şükür ki dert veriyor dermanını da veriyor.Dermansız bir hastalık değil arkadaşlar.biliyorum çok zor.Gözümde yaş kalmadığı günler.Hala anlatırken hıçkıra hıçkıra ağlıyorum bunu için psikolojik tedavide gördüm bende büyük bir travma yaratmış ama bugünümüze şükür ameliyattan hemen sonra sağlığımıza kavuştuk.Şimdi asıl sorun fışkırtarak kusma.burundan ve ağızdan peynirimsi ve süt kesini tarzında.reflü diyenler oldu sadece emziriyodum reflü mamasına geçtim daha çok kustu,gavıscon kullandırdılar fayda etmedi ve en son utrosanla bakıldığında pilor stenozu olduğu ortaya çıktı bizi Eskişehir osmangazi tıp fakültesine acilden giriş yaptırdılar korktuk hani İstanbul’a mı götürsek dediğimiz de beklemez dediler çünkü çok fazla ilerlemişti ve beslenememekten sarılığı artmış durumdaydı doktorlar sarılık durumundan daha çok korktular 5.gün taburcu olduk 2.gün ameliyata aldılar aç bıraktılar ameliyatta kusma durumu olmaması için.ameliyattan 40 dk sonra çıktı kendine geldiğinde 2 şer dakika olmak üzere emzirmeme izin verdiler anesteziciler sizden imza alıyorlar yenidoğan grubunda olduğu için risk taşıyabilir diye ben orda çok ağlamıştım ama doktorumuz gerçekten korkulcak bir ameliyat olmadığını hemen biticeğini söylemişti laparoskobik işlemle mide çıkışındaki darlığı düzelttiler o günden sonra bir daha hiç kusmadı kustuysada normal az bebek kusmuğu şeklindeydi.Çok şükür ki biz atlattık evet zordu ama çaresi vardı güçlü olun niye böyle oldu demeyin bu hayatta herkesin bir imtihanı var.Merak etmeyin geçicek herşey çok güzel olucak❤️