Birisinebirisine Kızlar merhaba bebeğimle 16 saatlik yolculuğa çıkacağız sizce yola gece mi çıkalım gündüz mü önerileriniz nedir? Pusetle mi çıkalım arabanın arkasına yatak mı yapayım? Bebeğim 6 aylık
Duyguseli_12 Birisinebirisine egerki arabysa puset tabikide bebek için en güvenli alanı oluşturulması lazım egerki imkanınız varsa uçak tavsiye ederim yolda çocuklar durmuyor malesef ben annemlerde eve 10 dk arabayla geliyordum çıldırtıyordu kucakla beni kaldır diye ağlardı 16 saat sizi çok yorar yanınıza onun ilgisini çekip oyalanacak şeyler alın çıngırak renkli şeyler gibi çocuğunuz gece ciksaniz daha iyi okur arabada en azından uyur
MelindaMelisa Birisinebirisine Ben puset+yatak şeklinde yapmıştım.Yatıracağım zaman poşeti ön koltuğa koyduk yatak yaptım 16 saat çok uzun.Ve zaten pusette 5 saatten fazla tutmayın deniyor .
MelindaMelisa Birisinebirisine Birde yola akşam uyku saatinde çıkın sabaha kadar uyumuş olur.En azından 12 saatlik yolu o şekilde geçirirsiniz.Birde sıcağa kalmamış olursunuz.Biz hep akşam 7 gibi çıkarız yola 5 saatlik yolsa bile.Çovuklarda sıkılıyorlar arabada gündüz oyalamak zor oluyor
MelindaMelisa Birisinebirisine Sizle aynı zamanda cevaplamışım soruyu.2 kızım var hep gece yolculuğu yaparız eşinizin araba sürmesi etkilenmiyorsa en mantıklısı akşam yolculuğu.Dediğim gibi havalar çok sıcak gündüzle gece arasındaki sıcaklık farkıda var onun için gece çıkmak bana mantıklı geliyor.Uzun süre çocuklar klimalı ortamdada kalmamış oluyor