anneveofkeli Merhaba anneler aranızda duyu bütünleme ergoterapi alan oldu mu? ortalama kaç ay gittiniz ve beklediğiniz sonuçlara ulaştınız mı. 2,5 yaşında oğlum komut almıyor konuşmuyor psikiyatriye gittik bir sorunu yok ergoterapi öneririm dedi.
Erdemalp anneveofkeli 1 yaşında aldırdım. 6 ay gittik. Şuan iyiyiz ama hala ogretmeniyle konuşuyoruz hala ben evde eğitimlere devam ediyorum. Şuan oğlum 19 aylık.
Eser01 Benim kızımda aşırı hiperaktif dişari cikmaya korkar olduk oyuncaklarına odaklanamıyor yada istemiyor bilmiyorum biseyler ters gidiyor gibi en azından önlem amacli hafta ici sira aldim bakalım insallah bi sonuc aliriz
Beliskomondi Erdemalp benim bebeğimde 15 aylık bende göndermeyi düşünüyorum, siz ne için göndermiştiniz?
Erdemalp xSarelle devlette bilmiyorum ben özel aldırdım. Ya şöyle soylim benm oglumun denge problemi korkuları hassasiyetleri vardı onlarla ilgili bedensel çalışmalar yapildi
xSarelle Erdemalp yaaa, bnm oğlumun da bunlar var. Bunların oldğuna dair eğitim almasına kim karar veriyor doktor mu teşhis koyup veriliyor