Belisss Kızlar bebeğim gaz sancısı çekiyo biogaia kullanıyorum ama fayda etmiyo gibi rahatlamıyo. Bu iki form arasındaki fark ne hangisini almalıyım ?
Rsenaselim Belisss canım ben damlasını kullandım pek fayda etmedi şimdi eşime şurubunu aldırdım deniyip görücem onuda
Minikpirincim Belisss colexi her verdigimde kusuyor acta olsa tokta olsa. Biogaia bagirsak gelisimine yardimci olup bagirsaklardaki gazi attiriyo. Ama nurse harveys mide icin mide gazini attiriyor. Ben faydayi humana kimyonlu rezene cayinda buldum canim.
Drottin Belisss doktorum Biogaia'nın 1 aylık olana kadar fayda ettiğini söylemişti , bize colex verdi çok şükür faydasını da gördük şuan 3 Ay 1 haftalık Hala kullanıyorum
Belisss Rsenaselim bende yarın aldırcam arkadasım colex kullanmıs cok memnun kalmıs bugun benım bebegımı gorunce onu kullan dedi
Rsenaselim Belisss inşallah fayda eder bebişine canım bende şimdi 1 çay kaşığı verdim deneyip görücez
Gulistan47helin63 Ben biogia damla veriyorum kizima digerinide eltim onerdi eczaneye gittim bioga daha iyi dedi bende devam ediyorum
Ayses bende bugün dr tavsiyesiyle aldım gece pat pat sesine uyandm günde 1 çay kaşığı ver dedi dr ilk günden hoşuma gitti
Belisss Ayses arkadasıma doktor şırıngasını doldur hepsını ver demiş ben nasıl versem ki sizde çay kaşığyla veriyomussunz