tomvejerry Bebeğimin pipisinde, sünnet derisinin altında beyaz beyaz öbeklenmeler görüyorum niye öyle olur yaşayan bilen varmı kızlar
MeetJoeBlack tomvejerry bezden kaynaklı pamuk olabiliyor veya ıslak mendil ve pamuktan kaynaklı. Biz bir kere mantar oldu zannetmiştik de sonra elimle elleyince elime geldi , pamuk ipliğiymiş.
LaMamaDellaCicala tomvejerry mutlaka doktora götürün benim bebeğimin her kontrolünde bakıyorlar…biz sünnet yaptırmayacağız o yüzden eğer öyle bir durum gerekirse yapabilirlermis kontrollerde dikkat ediyorlar.
Yaprakyaprak tomvejerry benimde öyle oluyor zaten doktor alt temizliğinde kız bebeğin önden arkaya erkek bebeğin ucundan boyuna doğru temizlemen lazım demişti. Sünnet olmadıkları için dediğiniz gibi deriyi geriye ittiğinizde pişik kremi ıslak mendil / pamuk bezin pamuğu gibi kalıntılar birikiyor.
tomvejerry DrkAyz oraya hiç kullanmadım ki canım dışında değil deriyi böyle hafif geriye doğru itince görünüyor
MeetJoeBlack tomvejerry ama benim dediğim yer dış kısmında. İç kısmındaysa o konuda birşey diyemiycem 🤷🏻♀️
Uras42 tomvejerry aynı seybasima.geldi ben sandım şekilde ilkbasta megersem iltihap olmus belirtileride çok fazla ağlaması vardı ve beyaz beyaz ittirdigimizde pipisini kireçlenme gibi beyaz şeyler geliyordu hemen acil sünnet olduk biz sünnet olduğumuzda 18 aylıktı
Kld tomvejerry endişelenecek bir durum yok, Bebekte henüz penis başı gelişmediğinden, penis başında bahsettiğiniz oluşumlar ay yüzeyindeki kraterlere benzer. Referans: Op. Dr. İbrahim Karahan (Cerrah)
Ulviyye14 tomvejerry kaç aylık?sünnet olması gerekiyor,iltihaptan o beyazlar.deriyi kaldırınca temizlemeniz lazım.benimki daha 40günlük.2ay olunca sünnet edicez.onda da oluyor ben temizliyorum,üstelik kokusuda var dikkat ettiyseniz
Kucukprensss tomvejerry iltihap ve kireçlenme oluyor canım bizimde oldu 2 aylıkken doktor iyiki getirmişsiniz yoksa böbreklere bile zarar verirdi ilerleseydi dedi bence sen Bi götür baksın doktor