Sanem1704 Kizim 4 aylik demir ilacı olarak microfer damlayi aldık sağlık ocağında verdiğini midesi kabul et.edi hep.kustu smdi microfwr damlayı kullanacağım kullanan var mı ve eczane eşime nasıl.kulanmam gerektiğini söylemiş eşim unutmuş
1oglananasi6 Sanem1704 canım anasagliginkinde paraben var kullanmayın ilerde diş çürümesine sebep oluyor microfer sidefer ikisinide kullandık çok iyiler ben hepsi buradan dan ve eczaneden alıyordum ve çevrem hep bunu kullanıyor
UmudumOlsun Sanem1704 benim kızımda 4 aylık bizde bugün başladık mikrofer aldık eczacı 3 damla dedi trendyolda da sordum 4 yaşa kadar 1-2 damla verilebilir 4 yaşından sonra 12 dedi
Defnesare15 Sanem1704 sağlık ocağının verdiğini drlar içerik olarak ve takviye olarak önermiyor. Ben sidefer aldım aldım ama oda şeker içeriyomuş en iyisinin Newvit ya da bestiron olabilcrğini söylesi eczacı
Sanem1704 1oglananasi6 benim ki ocean microfer sadece iyi demi içeriği temiz olsun demiş eşim.bunu vermişler nasıl kullanid8niz acaba
1oglananasi6 Sanem1704 evet evet çok iyi gerçekten içeri temiz ürün biz bir buçuk yaşında bıraktık ya kilosuna göre damla veriliyordu mesela 6 kiloysa 6 damla ama doktora yine de sormanızda fayda var
Defnesare15 Sanem1704 bildiğim kadarı ile 1 yaşında tahlil yapıyorlarmış ona göre değerlendiriyorlarmış. Allahım kakası bir kokuyor 🫢🫢 alt değiştirirkrn burnum düşcek bi gün😂