Happiness87 Bugün 2.ay aşısı oldu oğlum ateşi şu an yok ama ağrısı var gibi ağlıyor. Normal mi sizce? Calpol vereyim mi
gozde02 Happiness87 benim bebeğim de ilk gün öyleydi.üst üste 3 aşı olunca çok ağladı ertesi gün düzeldi. Ateşi çıkmadan ilaç verme canım hiç gerek yok ben gece her saat başı ateşine baktım bir de bol bol emzirdim
Seerdaay Happiness87 pazartesi biz de olucaz 2. Ay aşımızı :( 3 aşı bencede çok ya bide bizimki çok yaygara koparıyor :(
Tuba Happiness87 huysuzlaşması çok normal. Sarılıp ona ninni söyle şarkılar söyle sakinleştirmeye çalış.
Gzlky Bazı kişiler aşıya gitmeden önce veriyormuş calpol ne kadar dogru bilmem ama agrısını keser belki verin 1 çay kaşıgı
Happiness87 Tuba ağladıkça emzirdim çok şükür sakinlesti şimdi uyuyor. Minicik bebeklere 3 aşı yapılması çok acımasız. O ağladıkca benim canm yandı.
Tuba Happiness87 keyiflerinde bu kadar erken yapmıyorlar demekki zorunlu🤷🏽♀️ onlar yeterli sağlıklı olsunlar mecbur katlanacağız😏
Happiness87 gozde02 çok şükür aksam gecti huysuzluğu. Ateşi çıkmadı ama uyku hali devam ediyor emiyor uyuyor.
gozde02 Happiness87 o kadar aşıyla vücudu savaşıyor o da halsiz kalır tabi huysuz olmasın da . bir de kolunda ki aşı izi ne zaman olacak bana kabuk bağlayacak korkma dediler daha kabuk olmadı siz biliyor musunuz 15 gün oldu
Happiness87 gozde02 ben panikle pek dinleyemedim ama 1 2 ay dedi sanırım. Hatta içimden çok zaman değil mi diye falan geçirmiştim ama yanlış hatırlıyor da olabilirim😀ben panik bir anneyim de😀
Happiness87 Seerdaay içeri giren bebek ağlayarak çıkıyordu. Bizim ki sadece son aşıyı vururken 5 sn falan agladı sustu ama 3 4 saat sonra bayağı içli içli ağladı aksama sakinledi. Sakinleştirmenin tek yolu emzirmek. Emerken bile ara ara ağladı.
gozde02 Happiness87 😀😀😀anlıyorum bende biraz öyleyim aklımdan çıkmış sormak doğrudur o zaman 15 gündür olmadı bizimkinin demekki 1 ay içinde olacak