Ervaeneserpil Kızlar bugün ikinci ay aşımızı olduk ama kızımın ateşi 37 den düşmüyor 37.4 37.3 hep bu civarda ne yapabilirim calpol da veriyorum düşmüyor😢😢yatmaya korkuyorum gece ateşı cıkar dıye
ErtugrulAnnesii Ervaeneserpil bahsettiğiniz ateş çok yüksek değil 38 ve üstünden daha çok korkun. Yatırmadan Ilık bi duş aldırabilirsiniz. İnce giydirin yatırırken. Sürekli de kontrol edersiniz.
Aselikra Ervaeneserpil koltuk altlarina eklem yerlerine nemli bez koydunuz mu peki ustunu de inceltin biraz oyle bekleyin .
Rzgrmrv93 Ervaeneserpil şuan bizde aynı durumdayız calpıl düşürmedi ateşini yarım fitil verdim simdi uyuyo ama ben uyuyamıyorum ateşi 37 şuan 37.9 du fitilden önce
Ennur Ervaeneserpil Brnim oğlumun 37.9 oldu ebe 37,5 geçerse fitil ver demişti çok yüksek bi ateş değil bahsettiğin ateş yineden geçmiş olsun ateş düşürücü varsa verebirilirsin çay kaşığıyla
ErtugrulAnnesii Ervaeneserpil aşıdansa bünyesi aşıyla savaşıyor çok normal annesi fazla yğksek değil ateşi huysuz değil ve ağlamıyorsa takip etmeniz yeterli bence şimdilik. Soguk bezle tampon hareketlerle silin koltuk altını, diz arkasını,alnını.
Buketvebade Ben bir yerde okumuştum çorabını limon suyuna batırıp giydirin diye belki etkisini görürsünüz çok geçmiş olsun ama endişelenmeyin çok yüksek değil normalin biraz üstünde
Buketvebade ErtugrulAnnesii vallahi ayını yazmıyor o yüzden birşey diyemem suyla karıştırıp da yapılabilir belki
Ervaeneserpil Benım de adet sancım tuttu belim kırılacak gibi bebegımın de ateşi var bu gece nasıl gececek😢
Ervaeneserpil Rzgrmrv93 ben fitil almayı unuttum valla gozume uyku gırmıyor Allah yardım etsın yavrularımıza
Rzgrmrv93 Ervaeneserpil amin amin ama şuna emin oldum calpol bi fayda etmedi ateşi düşürecegıne yükseltti bezle alnını koltuk altını silmeyi deneyin cok gecmiş oldun ☺️
Arden Ervaeneserpil bugün bizde aşımızı olduk akşam 10 dan sonra 37.7 oldu bizim de kollarının altına alnına sirkeli bez koydum bide calpol baya bir fayda etti bide biraz üstündekileri rahatlat
Tazeannecik Arden sirkeli beze dikkat. Dış ateşi alıp iç ateşi düşürmezmiş buda havale riski yaparmış.
Susu18 Bizim 39 olmuştu ateşi dua aldırdık yine cıktı bez koydum falan sonra fitil verdim öle zar Ör düşürdum atesi bu gün-de 4 ayı bitti yine asi yaptırdık ama ateşi cijmadi