Eda_Hanim Kızlar merhaba. Sütüm çok duru, yağlı değil. Su gibi çıkıyo. Bebeğim doyuyo mu bilmiyorum. Emziriyorum arkasından hemen geri emziriyorum bu seferde sütüm damla damla geliyo. Kuru dut, rezene tüketiyorum sütüm artsın diye. Ne yapmalıyım sizce?
simosum Eda_Hanim proteinden zengin beslenmeye çalışın imkanınız varsa. Kırmızı et, tavuk balık ciğer vs. Karbonhidrata çok yüklenmeyin. Yoğurt peynir yumurta tüketin süt gerçekten farkediyor
DrkAyz Eda_Hanim o zamanlar Benimde berraktı zaman geçtikçe göğüs terbiye oluyor ve bebeğiniz memedeyken ağlamıyor ve memeden ayrılınca aranmıyorsa doyuyordur
Tekins Her annenin sutu bebegine ozeldir diyorlar. Sen hic dusunme yagliymis duruymus diye. Beslenmene dikkat et bol su ic. Anne sutu gibisi var mi :)
Eda_Hanim Tekins elbette yok. Ama günde bi defa mama vermek durumunda kalıyorum. Bebeğim 36 günlük. İlk günden bu yana mamayla destekliyorum mecburen. Sütüm artsın istiyorum ama ne yapıcam bilmiyorum
Akademisyenanne_ Benimde geçtiğimiz hafta böyle bir sorunum vardı Bestlak damla önermişti forumda ki kızlar ilk kullanimdan itibaren çok çok faydasını gördüm.
kumraldenizkizi Süt indirme, süt artırma yöntemleri ve işe yarayanlar için yazımı inceleyebilirsiniz naçizane bir kaç şey not ettim🙏🏻❤️ https://forum.mutlubebekleriz.com/d/1461519-taze-doguran-bebegi-kuvozde-sutu-azalan-kesilen-annelersu-mevzuyu-cozelim