Lina2007 Kızlar bebegimin kıyafetlerini uni beybi deterjan ve yumuşatıcı ile yıkıyorum bazen leke çıkmıyor ne kullanabilirim
mervee161221 Lina2007 Ya belki bir yöntem olarak görmeyebilirsiniz ama bende aynı deterjan ve yumuşatıcıyı kullanıyorum geçmeyenleri güneşin geldiği yere koyuyorum en geçmez dediğim lekeler öyle geçti boydan boya leke olanları bile eser bırakmadı güneş çok güzel alıyor 😄
Noname21 Lina2007 e bebeğin çamaşır suyu tozu var baby me o çıkarıyor çok iyi akşamdan sıcak suya basıyorsun O stokta yok diye trendyoldan elite home var onu aldım o da çıkardı çok güzel
Lina2007 mervee161221 kızım bazen bezden kaçıyor büyük tuvaleti o da geçmiyor 2 kere makineye attım elimde yıkadım ne yapacagimi şaşırdım
mervee161221 Lina2007 Bunu da yaşadık ben hemen ılık suyla elimde yıkıyorum sonra makine bitince güneş ben tavsiye ederim çok ciddi anlamda çok memnun kaldım güneşten 😂 Gerekirse iki gün falan bekletiyorum deneyin derim ☺️
Htcypc Lina2007 e bebekten baby me leke çıkarıcı almıştim. Çamaşırı atmadan lekeli kisma döküp makineye atıp yikiyorum. Ozellikle kaka lekesi hep kaliyordu şuan onceden kalan lekeler bile çıkıyor tavsiye ederim
DenizKusu2023 E bebek baby me çamaşır tozu kesiinlikle çok batmişsa sıcak suyla önce bir pisini akıtıyorum sonrasında sıcak suyla kovaya basıp toz ilave ediyorum.makinaya atmadan da baby me leke çıkarıcı sıkıyorum lekeden eser yok😊
hayalperest2310 DenizKusu2023 renkliler içinde geçerli mi birkaç tşörtüne ilaç değdi geçmiyor sinir oldum
DenizKusu2023 @Bebekligiller evet ya sabah baktim bi kac tane daha alsam mi diye tukenmis diyordu😔ara ara yoklayin siz bence
Bebekligiller DenizKusu2023 gözünüze çarparsa beni de etiketleyip haber verir misiniz? İlk üyelere ücretsiz kargo varmışta. Stok yapmak istiyorum
Bebekligiller hayalperest2310 ilaç dediğiniz şurup mu acaba 🤔 ben dün kızıma şurup içirmeye çalışırken üzerine döküldü bu sabahta makineye atarken baby me leke çıkarıcı spreyi sıktım. Leke gitmişti. Çitilemedim bile.
tombikbebe Lina2007 bildiğimiz beyaz sabunla lekenin üstünde çitileyip öyle arıyorum makineye. Mis gibi çıkartıyor