Mervosse 2,5 aylık bebeğim var. Ayakta kucakta sallanarak uyumaya alıştı. Uyku eğitimi vermek istiyorum. Sizce erken mi? Sizler nasıl eğitim verdiniz? Yatağında kendi kendine uyusun istiyorum. Biliyorum çok şey istiyorum 😂😂😂
buur Seheeeeeeer Mervosse bacımm 2.5 yaş sandım başta 2,5 aylık bebek oldu kendi nasıl uyusun allah aşkıma araştırmıyormusunuz 🤦🏻♀️
Seheeeeeeer Çok çok çok erken. 4 buçuk aylığız kendi kendine bir düzen oturttu yanında yatıyorum dalınca kalkıyorum bu sekildeyiz simdilik
Mervosse Seheeeeeeer ay bunu bende istiyorum yanına yatayım uyusun ama yapıyorum sanırım daha anlamıyor hemen ağlıyor sıkılıyor 🥲
Seheeeeeeer Mervosse benimde öyleydi sürekli kucağımda uyurdu yatirsam aglardı sonra kendi kendine birden böyle uyumaya başladı sıcaklardan biraz yapışıyoruz birbirimize ama kucaktan iyidir diyorum
Perasmom Erken. Uyku eğitmenleri bile minimum 4. Ayda önerir. Heniz gece gündüzü yeni ayırt etmiş kendi uykusunu regüle etmeye çalışır böyle bir stres varken eğitim verilmemeli zaten.