Demoo kutaymoms idrarindan mi geldi susuz kalmis olabilir ya da enfenksiyon olabilir kuzum. Çocuk doktoruna randevu al idrar tahlili isterler büyük ihtimal
EgemenAtam kutaymoms Benim bebegim 1 haftalikken olmustu ciddi bir sey degil beslenmeyi arttırın geçer demişti.1 hafta mama takviyesi yaptim gecti.
FistikHanim kutaymoms bol bol emzirin ona rağmen hala pembelik varsa çay kaşığıyla su verin emzirdikten sonra doktor bize öyle söylemişti. Havalar çok sıcak
kutaymoms Demoo evimiz çok sıcak çok terliyor normalde 2 saatte bi besliyorum 2 3 gündür hiç emmek istemiyor zorla 3 4 saatte besliyorum
asmedomom Ilk haftalarda biz de yasamistik, idrar tahlili temiz cikinca beslenme yetersizliginden dolayi susuz kalmaya bagli demisti doktorumuz.
Eflininannesiii Canım genelde ya enfeksiyon derler ya da susuzluktan derler havalar çok sıcak ara ara bebeğe su ver geceleride aynı şekilde az ama sık ver
kutaymoms Eflininannesiii inşallah sıcaklardandır sağlık ocağını aradım orda ki hemşire kum döküyordu dedi beni korkuttu
kutaymoms FistikHanim bu aralar emmekte çok istemiyor zorla veriyorum sağlık ocağındaki hemşire kum döküyordur dedi korkurtu
FistikHanim kutaymoms havalar sıcak olduğu için emmek istemiyor olabilir veya meme reddi de olabilir. Sütünüzü sağıp kaşık biberonla verebilirsiniz mama kullanmıyorsa. Aç kalmasın su da verin mutlaka ama emdikten sonra.
kutaymoms FistikHanim sağıp veriyorum doğduğundan beri küvez de kaldık o yüzden hiç emmedi ne kadar zorlasam da emmiyor mama arada dışarı çıktığım da veriyorum çok nadir