Nazxx Kızlar bebeğinin ten rengi tam olarak nsıl ne zaman beli oluyor yeni anneyim bebeğim elleri ve aykalrı bembeyaz vucudu boyle hafıf esmere gidiyor neden boyle yaşayan varmı bu durumu yoksa normalmı bilen anneler bilgi verse ıcım rahst etse :)
63_hulya_63 Nazxx foto atsaydin net bakardım da .oğlumda doğduktan sonra elleri ayakları vücuduna göre bariz beyazdı sonradan duzeldi
Kuzununannesiyim Nazxx kizim sariligi cok hafif gecirmesine ragmen kapkaraydi ben asiri beyazim esimin tarafi esmer. Ben kizim esmer olacak heralde dedim ama 6 ay oldugunda bembeyaz oldu yine de benim kadar beyaz degil ama. 6 aya net çıkıyor rengi ortaya
Merveeofs Kızım sarılık olduğunda çok geç atlatmıştı yani bizimki 2 ay sonra falan biraz biraz ten rengini ortaya çıkarmaya başlamıştı
Nazxx Merveeofs benımkıde sarılık gecırdı hatta hala hafif var tam gitmemiş doktor zmanala gıder bu dedi zararsız bır sarılık işte ellerini ve aykalrı beyaz olunca boyle bir tedirgin oluyorum bide ilk annelıgım olunca
Sibtug Nazxx büyüdükçe tenleri açılıyor merak etme şuan çds hiçbir fiziki yönü kalıcı değil içini ferah tut🌸
Merveeofs Nazxx aynen doğrudur ilkte insan her şeye takılıyor ben de öyleydim başlarda da saldım artık biraz açıkçası. Ama bebiş de küçükmüş daha biz şimdi kızımın 2-3 aylık hallerine bakınca bu kız şimdiki kız olamaz diyoruz yani öyle değişiyor bebekler
Nazxx Kuzununannesiyim bende beyaz ve sarışınım eşim buğday tenli bakalm cok teşekkür ederim yardımınız ıcın yeni anne olunca biraz tedirginlik oluyor illa 💙
Merveeofs Nazxx kız benim de 1.si de 1 yaşına geldi artık baştaki kadar acemi hallerim yok en azından 🤭