k_elebek Kızlar ilk kez böyle bir şeyle karşılaştım çok korktum niye bezide pembemsi lekeler var dünden beri çok da terliyor zaten yolculuk yaptık başka şehirdeyiz ve geldiğimiz gibi bezinde pembelik var iki defadır tekrarladı sıvı kaybı mı yaşıyor 4 aylığız
AngelMotherr k_elebek beslenme yetersizliği ve su veriyormusunuz ? Verin bence . Doktora da görünsün şart olabilir
beyzacmvrc k_elebek sıvı yetersizliğinden beslenme yetersizliğinden oluyor Doğduğu hafta bizde de olmuştu Bol bol emzirin biraz su da verebilirsiniz çay kaşığı ile kızım 3 aylık olacak bende biraz biraz vermeye başladm.cunku çok terliyor
bebitomm13 k_elebek doğduğu ilk hafta olmuştu bi. emmediği için beslenme yetersizliğinden olmuştu o.bi de sıcakların cok olduğu cok terlediği zamanda oldu.o da sıvı yetersizliğinden.su verin sık sık ve sürekli emzirin emziriyosanız.bez sayısında düşme de olmuştur muhtemelen. ben aklıma geldikce su vererek aştım bu sorunu.
AngelMotherr k_elebek demekki az içiyor kuzum sabah öğlen ilkindi akşam gece ver ozman Mama meme emiyor mu birde