Harunsmsk 5 ay 7 günlük oğlum doğduğundan beri akşam 9 da yatar sabah 7 de kalkardı ama bir haftadır gece 4-5 arası uyanıyor mama içmeden uyumuyor sizlerde de aynı durum var mı yani gerçekten acıkıyor mama içince hemen uyuyor
elfida01 Harunsmsk bebekten bebeğe değişir bence benimki 6.5 aylık sabaha kadar min 5,6 kez uyanır 3 kez mama içer 60-110-70 cc olarak acıkıp bir kez uyanması çok normal bence
Rabicean Harunsmsk 17 aylık oğlum iki saatte bir ağlıyor siz düşünün ben 17 aydır asla gecelerı uyumadım
Lilybaby Harunsmsk diş ağrısının arttığı bir dönemdesiniz ondan olabilir. Benim kızım da uyanır 2 saat uyumazdı o aylarda. Eğer huzursuzluğu varsa doktora danışıp calpol verebilirsiniz
Harunsmsk Hem mama hem meme olarak ilerliyoruz akşam 9 da emer üzerine 150cc mama içer uyur mama mi az acaba
Harunsmsk elfida01 ben düzeni olsun diye hiç kaldirmamistim gece oda kalmazdı şimdi uyanınca tuhaf oldum acaba diş mi sıcaktan mi acıkıyor mu diye
Arventurna 5 ay 6 günlük kızım şuan ayağımda 4 ten bu yana 11 yatar 8 de kalkar karnını doyurur geri 11 e kadar yatardı bir süredir huy değiştirdi 10 da yatıyor 4 te kalkıyor ve ağlıyor