ZeynepKara 2 ay 25 günlük bebeğim ara ara bıngıldağı çöküyo internette yok hidrosefali yok menenjit saçma sapan şeyler yazıyo neden çöker bilginiz var mı ?
Melihaa ZeynepKara nasıl anlıyorsunuz ya çok saçlı benim bebeğim bende dokunmaya bile korkuyorum hiç dokunmuyorum
Yigittt ZeynepKara günde 1 veya 2 çay kaşığı su verebirsinz doktorum demişti bna zararı olmaz yinede siz bilirsiniz bu bnm fikrim
kereminannesi95 ZeynepKara Biz rota virüsü geçirdiğimizde çok kusma ve ishal durumu olupta susuz kalırsa bıngıldağı çöker demişti doktoru ama aynı zamanda bebek hareketlerinde azalma gözlerde donukluk falan da olmalı yinede bol bol emzirin🙏🏻
Gokturkum ZeynepKara daha sık emzirin bebek susuz kaldığında içe çöker ama su vermeyin sakın sadece emzirme sayınızı yükseltin
Gokturkum ZeynepKara ishal gibi bir durumu var mı sıvı kaybını çabuk yaşıyor olabilir ara sıra oluyorsa sıvı kaybından yani susuz kaldığından oluyor diye biliyorum ama siz yine de bir doktora gösterin
ZeynepKara Gokturkum yani doğduğundan beri kakası sıvı ama günden en fazla 3 kere yapıyo 10 ve üzeri yaparsa ishal sayılıyo diyebiliyorum yinede teşekkür ederim
CidemNisa ZeynepKara ya dün bizde farkettik 2 aylık bebeğim bıngıldağı çöküktü sonra düzeldi ama aklımız çıktı ki ben su falanda veriyorum bebeğime anlamadım bende nedendir