Yunusemrecik Kızlar 22 aylık oğlum var.genelde adet döngüm düzenlidir.5 gündür geçti ve bugün 2 defa test yaptım.Birincide daha belirgin çift çizgi ikincide silik çıktı sizce poztif midir Hazır olmadığım için korkyrm biraz .
Nur6635 Yunusemrecik hakkınızda hayırlısı ama silik çizgi de pozitif demek başıma geldiği için biliyorum onun dışında sabah ilk idrar örneğiniz ile test yapsanız kesin sonuç alırsınız 4-5 saatlik idrarda kesin çıkıyor sonuç onun dışında kan testi de yaptırabilirsiniz hayırlısı olsun
Yunusemrecik Nur6635 teşekkür ederim bi yandan hazır değilim çünkü çalıştığım için oğlumla yeterince vakit geçiremedim ona haksızlık yapıyormuşım gibi geliyor bi yanda da Rabbim verdyese vardır bildiği diyorum karmaşık duygular
Jeliboonn Yunusemrecik korkumun ecele faydası yok gözün aydın 2. Kere gece savaşlar vermeye hazır mısın 😁🫶
PeekaBoo_ Yunusemrecik hayırlı uğurlu olsun diyebiliriz sanırım. İyi yönünden bakalım arkadaş olurlar beraber büyürler korkunun ecele faydası yok Rabbim nasip etmişse vardır bir hikmeti
kizannesi06 Yunusemrecik dalgami gecyon bacım sen bide ikinci hamilelik yani birinde belirgin ikincide silik 😅😅 ay Allah’ım ya tabikide hamilesin